Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Сиди: Доброволните отряди ще са нещо добро за българите

22 юни 2020, 07:40 часа • 4216 прочитания

Аз очаквам почти ежедневно такива компромати да се появяват. Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV депутатът от ВМРО Александър Сиди по повод скандала със снимките и записа, които се свързват с премиера Бойко Борисов.

По отношение на доброволните отряди народният представител от ВМРО обясни, че иска по време на операция МВР да свиква доброволни формирования под ръководството на полицията. По думите на Сиди това, което се предлага, е нещо добро за българските граждани.

По време на дадена полицейска операция началникът на съответното МВР ще има възможност да формира тези доброволни отряди, разясни още Сиди. Той посочи, че ДПС са вдигнали скандал по текстове, които не са чели. Народният представител се аргументира, че доброволните отряди ще помагат на българските граждани.

Сиди посочи, че НСО е остаряла структура, която трябва да се разформирова. Не смятам, че трябва да има отделна структура, която да охранява властта, отбеляза още Александър Сиди по повод промените в Закона за МВР, за които президентът Румен Радев заяви, че ще наложи частично вето.

Сиди посочи, че Законът за гражданския фалит е идея на ВМРО от много години. По думите му предстои внасяне на законопроекта от страна на партията по темата.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес