Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивайло Мирчев: Чакам да видя дали лидерът на ГЕРБ ще се отрече три пъти от евроатлантизма

09 август 2024, 16:11 часа • 1552 прочитания

“Влиянието на евроатлантизма върху половите белези” е подходяща тема за доклад… на група руски учени. Когато обаче Бойко Борисов започне да бърка пол и политика, сексуална и политическа ориентация, човек започва да се чуди какво точно е искал да каже авторът. Ако евроатлантизмът, според Борисов, води до промяна на пола, това не поставя ли под съмнение евроатлантизма на г-н Пеевски, който, по всичко личи, си е все така господин?

Още: Борисов иска от сега да започнат разговорите за възможни управленски коалиции (ВИДЕО)

И още: Борисов, който днес обяви, че не е евроатлантик, същият Борисов ли е, който в началото на юли обясняваше как евроатлантическите партньори подкрепяли предложения от ГЕРБ кабинет? Или който през май обясняваше как колкото по-силен е ГЕРБ, толкова по-категорични ще са гаранциите за евроатлантическата ориентация на България? Същият Борисов ли е, който през октомври 2022 искаше “евроатлантически кабинет”?

Още: Бил човек на Митрофанова: Пеевски накиснал Доган пред европосланиците

Малко съм объркан и аз, така че чакам да видя дали лидерът на ГЕРБ ще се отрече три пъти от евроатлантизма, или заиграването с реториката на “Възраждане” ще продължи към пълноценно анти-евроатлантическо мнозинство, така, за всеки случай, против уроки.

Ивайло Мирчев, Фейсбук

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес