Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Волейболистки свалят принц Хари в Туитър

27 юли 2012, 07:43 часа • 750 прочитания

Новината, че принц Хари ще посети някои от спортните състезания на Олимпиадата, включително и много от мачовете по плажен волейбол, зарадва представителките на САЩ в този спорт - Април Рос, Дженифър Кеси и Мисти Мей-Тренор, предаде Стандарт нюз.

Трите сексапилни волейболистки не успяха да спят от радост, че младият принц ще ги гледа. Те дори се опитаха да си уредят среща с внука на кралица Елизабет ІІ.

"Писахме му в Туитър, но после разбрахме, че той не го ползва. Сега търсим телефонния му номер или пощата. Написахме и писмо до резиденцията му. Големи фенки сме на принца и много искаме да се запознаем лично", каза блондинката Кеси. Съотборничката й Мей-Тренор разкри, че е почти влюбена в младия принц, който е известен с многото си връзки.

"С моите колежки искаме да поканим Хари в селото. По-добре обаче, това да стане през нощта, за да не вдигаме много шум. Като го видим на мачовете, ще му предложим да се отбие при нас", сподели Мей-Тренор, която бе избрана за една от десетте най-сексапилни спортистки на Олимпиадата. "Научихме, че принц Хари си е хванал ново гадже преди няколко дни, но ние просто искаме да се запознаем с него. Ще бъде забавно да си приказваме или дори купонясваме заедно", разкри Рос. Принцът неведнъж е споделял, че плажният волейбол е един от любимите му спортове. Той дори се опита да забие топката няколко пъти по време на посещение в Рио преди година.

Редактор: Яна Баярова

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес