Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов раздава целувки и прегръдки на българските спортисти в Лондон

08 август 2012, 13:02 часа • 2858 прочитания

В Посолството на България в Лондон министър-председателят Бойко Борисов се срещна с български спортисти, участници в Олимпиадата, предаде БНР.

Борисов поздрави всеки от присъстващите. Разцелува се и се прегърна с Ивет Лалова, с Йордан Йовчев, с Тервел Пулев, единственият медалист засега, с треньора на волейболистите Найден Найденов и с водача на делагацията Любо Ганев.

При влизането в посолството Бойко Борисов извика представител на английските секретни служби, който го придружава, и го премери до Любо Ганев. Оказа се, че бившият ръгбист е по-висок от волейболния шеф, но Ганев каза, че и той като сложи костюм, сигурно така ще изглежда.

Бойко Борисов пожела успех на Тервел Пулев в следващия му полуфинален двубой.

Премиерът изказа надежди за победа и към волейболистите, въпреки че няма да може да остане да гледа мача им с Германия.

"Този, който е останал в отбора, тези, които са младите, като им се даде шанс, ето че те имат какво да покажат и имат апетит за победи", каза премиерът.

На срещата присъстваха президентът на Българския олимпийски комитет – Стефка Костадинова, министърът на физическото възпитание и спорта – Свилен Нейков. Премиерът получи подарък и от представителите на нашите федерации и снимка с Тервел Пулев.

Редактор: Георги Иванов

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес