Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

THE EXPLOITED ще открият шоуто на Summer Chaos 2016

21 април 2016, 12:18 часа • 423 прочитания

The Exploited е емблема на съвременния пънк рок, начело с ексцентричния фронтмен Уоти Бакън. Задължителни за стила на бандата са анархистичните, политически ангажирани и пълни с протест текстове и най-вече суровата енергия, която залива публиката на всяко тяхно шоу. От създаването си през 1979 г. до днес The Exploited печелят заклети фенове във всяка точка на света и заслужено носят етикета ''пънк-рок легенди''.

Те са безпогрешно разпознаваеми, а музиката им носи заряд за взривяващо шоу и диво пого до сутринта!

В очакване на дълго отлагания предстоящ нов албум, в момента групата е на турне, което стартира през февруари и ще премине през Европа, Латинска Америка и САЩ. Част от този гастрол е и участието на британцте на Summer Chaos 2016.

Сравнявани с истински пънк ураган, The Exploited ще открият събитието и ще вдигнат емоцията до максимум с вечните пънк химни ‘Punk’s Not Dead’, ‘Fuck The System’, ‘Beat The Bastards’, ‘Sex And Violence’ и много други!

Бандата ще пристигне в Бургас в следния състав:

Wattie Buchan - вокал

Wullie Buchan - барабани

Irish Rob - бас

Robbie "Steed" Davidson - китара

До броени дни очаквайте още горещи новини за другите банди, които ще видим на живо на 13 август на сцената на Summer Chaos 2016. Заслужава си!

 

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес