Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съли Ърна с концерт в София на 20 октомври

12 септември 2016, 12:00 часа • 2510 прочитания

Един от най-великите рок изпълнители на нашето време – Съли Ърна, идва в България за участие в „Музиката на Америка“ и по случай 10-ия рожден ден на радио Z-Rock.

Феновете ще могат да го чуят на живо в София с уникален акустичен концерт на 20 октомври 2016 от 20:00 часа в Зала 1 на НДК. Голямото събитие е част от цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“. Подобен концерт е новост за цикъла, който по този начин се отваря към по-широка публика.

На живо пред българската публика Съли Ърна ще представи композициите от новия си албум Hometown Life, както и най-доброто от албума Avalon и групата Godsmack. Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България.

Съли Ърна е вокалист и основен текстописец на американската рок банда Godsmack, номинирана 4 пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.

До момента има издаден дебютен супер успешен албум, озаглавен Аvalon, а в края на септември 2016 се очаква излизането на втория солов албум Hometown Life, който българските фенове ще чуят на живо на 20 октомври в зала 1 на НДК.

Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“. Следете ексклузивни новини около концерта на Съли Ърна по случай 10 години Z-Rock на www.zrock.bg.

 

За „Музиката на Америка“:

„Музиката на Америка" е цикъл от концерти на Оркестъра на Класик ФМ радио, който бе създаден през 2010 г. от музикална агенция „Кантус Фирмус" и се финансира от фондация „Америка за България". Проектът се наложи като успешна инициатива в музикалния живот на столицата. В него са гостували някои от най-изявените американски изпълнители – Джошуа Бел, Мидори, Глен Диктеров, Шломо Минц, Джон Маклафлин Уилямс, Пинкас Цукерман и др., които дадоха незабравими мигове на българската публика. Сред най-успешните събития в цикъла са концертите с филмова музика, както и проектите “Disney in Concert” и “Pixar in Concert”.

 

 

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес