Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Sunnery James и Ryan Marciano празнуват с YALTA CLUB този петък

10 ноември 2015, 13:04 часа • 6863 прочитания

Краят на годината наближава, а заедно с това и края на поредицата от партита, посветени на специалните 10 години история на YALTA CLUB. Този петък, 13 ноември, клубът посреща още едно особено успешно дуо - Sunnery James и Ryan Marciano. Специфичното за тях секси трайбъл звучене ще продължи до сутринта, а преди тях на сцената ще се качи резидентът RUNO.

Eто какво споделя RUNO за предстоящото парти: „Според мен това ще бъде най-силното клубно парти за сезона. От мен може да очаквате специална селекция по случай 10- годишнината на клуба, както и подарък-комплимент - диск с есенната ми компилация - Elegant Touch Autumn 2015.“

Възходът и прогресът на Sunnery James и Ryan Marciano не спира, благодарение на тяхната упоритост и елиминирането на каквито и да било ограничения по пътя им. Те споделят цялата си страст към музиката с публиката, която рядко остава безучастна на дансинга. Перфектна симбиоза между Sunnery и Ryan има не само зад пулта, а и в общите им проекти извън диджейството, като ресторанта W36 в Амстердам, за който споделят, че това е мястото, където мискират вкусовете така, както музиката.

А какво и как ще миксират в YALTA CLUB, ще разберем след броени дни. Билети на цена от 25 лева могат да бъдат купени на входа на клуба в деня на събитието.

Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно.

Програма:

13.11 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

28.11 ROOM 2: TAKEOVER with PACO OSUNA

12.12 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with ADAM BEYER

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес