Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

“Обичам 90-те” с два приза на Eventex Awards

07 март 2014, 11:10 часа • 46865 прочитания

Партито „Обичам 90-те” беше отличено с два приза на годишните награди за събития Eventex Awards снощи в Рейнбоу Плаза.

В категорията Музикално събитие на годината поредицата деветдесетарски партита, организирани от Коко Ейджънси и Радио ENERGY, се състезаваше със Зелената песен на България, Нашата любов – 35 години СИГНАЛ, Коледен концерт на Енио Мориконе и Horizon Festival 2013. Журито определи тройката финалисти да бъдат:

1. Коледен концерт на Енио Мориконе

2. I Love The 90′s / Обичам 90-те

3. Нашата любов – 35 години СИГНАЛ

В най-оспорваната категорията – Събитие на публиката се състезаваха абсолютно всички, над 70 номинирани събития за Eventex Awards 2013. Най-важният глас – този на публиката отреди първо място за „Обичам 90-те”. Eкипът на Коко Ейджънси и Радио ENERGY благодари за подкрепата на всички гласували.

Поредното разбиващо парти в стил 90те предстои да покори столицата ни на 7 юни тази година в зала Фестивална. Феновете на изминалото десетилетие ще се забавляват с невероятните хитове на E-Type, East 17, C-Block и Masterboy.

Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Евентим, онлайн на сайта на Eventim.bg, както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават на 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за третото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук "Обичам 90-те/I Love the 90's"

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес