Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мишо Шамара обяви, че прекратява кариерата си

13 септември 2017, 13:50 часа • 12484 прочитания

Мишо Шамара ще отбележи оттеглянето си от сцената с грандиозен концерт бенефис в София през пролетта на следващата година.

Освен български изпълнители, с които е работил през над 20-годишната си кариера, „бащата на българския хип хоп“ планира да покани за бенефиса и световни звезди от ранга на 50 Cent, Method Man и Redman. По време на почетния концерт феновете ще могат да чуят за последен път, изпълнени на живо от Мишо Шамара, хитовете „Фенки, Фенки“, „Мой“, „Харесвам лошите момчета“ и др.

Междувременно концертите в страната на легендарната банда Гумени Глави продължават. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D ще забият в София на 13-ти и 14-ти септември, а заради големия интерес към концертите се планира и още една дата във Варна на 19-ти септември.

„Не искам да рапирам с бастун, затова реших, Гумени Глави, че е време да се оттегля от сцената с грандиозен концерт бенефис през пролетта. В момента продължаваме турнето с Гумени Глави, а по клубовете, в които имаме участия ни казват, че не са виждали такива партита от години. За мен това означава, че все още няма такъв феномен на българската хип хоп сцена, какъвто бяха Гумени Глави през 90-те. Вече има много рапъри у нас, но повечето от тях звучат като румънско диско“, заяви Мишо Шамара по време на срещата с фенове и журналисти.

По случай дългоочакваното си събиране „бащите на българския хип хоп“ издадоха и албума „Гумени Глави - The Best (remixed & remastered)“. Той събира най-големите им хитове в осъвременени версии и може да се изтегли от itunes.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес