Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Миро изпя за първи път "Нежен" в зала 1 на НДК и обяви още два концерта през декември

21 октомври 2024, 11:51 часа • 408 прочитания

Миро направи вълнуващ концерт в препълнената зала 1 на НДК на 18 октомври. Публиката слуша за първи път на живо новата му песен "Нежен", с която започна и музикалното събитие, финал на "Турне 2024".

Фотограф: Иван Ерменков за Artvent

Още: Започва нова ера за Прея със сингъла "Всеки ден" (ВИДЕО)

Миро за пореден път доказа че е един от най-обичаните и талантливи изпълнители на българската музикална сцена. "Очите", "Август е септември", "Гълъбо", "Печат от моята душа" и още от хитовете му през годините накараха публиката да пее и танцува в зала 1. Специална изненада беше изпълнението на песента "Утре" на "Диана експрес" в присъствието на композитора Митко Щерев. Малко преди финала на концерта Миро подари още една нова песен на почитателите си – "Споделено".

Фотограф: Иван Ерменков за Artvent

"Благодарен съм, че имаме най-добрата, подкрепяща и щедра публика", сподели Миро след концерта. На сцената с него отново бяха музикантите от SoulBmoll и трио TRINITY.

Още: Много специален концерт на Васил Найденов на 9 ноември

Нова песен и нови концерти

В деня на концерта в зала 1 на НДК Миро сподели с публиката видеото към новата си песен "Нежен". Песента е за битката, която се води във всяко човешко сърце - ще свалим ли бронята си от защитни механизми пред Любовта и доколко. Във видеото, което е с много уважение към Япония, японското изкуство и култура, участва олимпийската, световна и европейска медалистка Стефани Кирякова.

След успеха на "Турне 2024" Миро ще има още два концерта до края на годината. Той ще излезе отново на сцената на зала 1 на НДК на 19 декември, а на 20 декември ще бъде в зала СИЛА в Пловдив. И двете дати обещават да бъдат подобаващ завършек на музикалната 2024-а.

Още: Романтика: Миро падна на колене по време на концерта в Пловдив (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес