Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Играй и спечели две двойни покани за Exit Adventure Bulgaria

10 юни 2014, 10:00 часа • 79213 прочитания

Обичаш приключенията, но си леко суеверен, особено когато става дума за петък 13-ти? Ако все пак излезеш с правилния крак от вас, както и, за да не ти пресича черна котка път, ние от actualno.com ти предлагаме да преживееш един луд луд и незабравим петък 13-ти още тази седмица.

Под името Exit Adventure Bulgaria  в рамките на 15 часа най-добрият европейски фестивал ще оживее в София на две сцени, като част от подготовката за предстоящото 15-о юбилейно издание в Сърбия и Черна гора през юли. Четирима от хедлайнърите на Exit и осем горещи български групи и диджеи ще се включат в събитията.

Приключението ще започне в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина в 15.00 часа. В късния следобед публиката ще се потопи в лежерно реге настроение, доставено от Selector Lazy Face, което ще надградят българската етно-реге-хип-хоп група Мерудия. Градусът на настроението ще се покачи с една от най-популярните български сайкъделик етно-рок групи - Kottarashky & The Rain Dogs.

Actualno.com ти дава уникалния шанс да станеш част от партито, като вземеш със себе си и приятел. Имаме на разположение две двойни покани, които ви очакват. За да спечелите поканите, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

"В кой град се провежда тазгодишното издание на EXIT Festival 2014?"

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор като коментар по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Победителят ще бъде изтеглен на томболен принцип и обявен на сайта в сряда , в 12:00 часа. Успех!

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес