Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света на 6 август в Античния театър в Пловдив

01 август 2023, 13:11 часа • 861 прочитания

След грандиозните концерти по поредицата "ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света", СУПЕР ГРУПАТА се готви за следващото паметно събитие тази неделя - на 6 август в Античния театър в Пловдив.

Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните, емблематични български песни пред хилядите си фенове в Пловдив. Специални гости в лятното турне на групата са - Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема "Дони и Момчил". 

Билети за "ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света" на 6 август в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касата на театъра. Продават се още в книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

Интервю: Славчо Николов: 10 години с "Фондацията" и 30 години с Б.Т.Р. - щастлив съм, че свирим музиката, която обичаме

Легендите на българската поп и рок музика Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от "Фондацията" обещават специално преживяване и много настроение за всички присъстващи. В Античния театър в неделя ще прозвучат неостаряващите хитове - "Две следи" на "Щурците", "Пак ще се прегърнем" на ФСБ, "Няма връщане назад на Б.Т.Р., "Червило" на Дони и Момчил и много други вечни български песни, най-старата от които е от далечната 1967 г.

Още: Лятното турне на ФОНДАЦИЯТА с грандиозен финал в зала 1 на НДК

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес