Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елица пее и на китайски в новия албум със Стунджи

21 март 2014, 21:03 часа • 51931 прочитания

Елица Тодорова и Стоян Янкулов представят новия албум Българи шампиони 2014.

Четири години след успеха на Вода с която покориха както българските сърца, така и съцата на цяла Европа дръм дуетът е пълен със заряд и нови идеи.

19-тте композиции са динамични енергични, стилно представящи фолклора ни с модерният дух на дръм енд бейса и поп мотивите. Композициите са от родопската, шопската, македонската и добрудбанската фолклорни области. Изненадите са няколко: Елица изненадва с песен на чист китайски език “Красив път”, миксирана с тракийска фолклорна песен.

В песента “Чиста любов” Елица рецитира част от стиховете на Христо Ботев. За финал на пиедестал блестят Химна на република България и песента, която лети в Космоса Излел е Делъо хайдутин. “Дзупай либе босо” с участието на бийтбокс шампиона ни Александър Деянов Скилър и реге изпълнителя Джами Цветелин Грудански. В “Пуста младост” гостуват Мартин и Кристиян Пищолски където Елица е заложила на младата ударна сила от Благоевград.

Лиричните песни “Севдице” и “Слънчице мило мамино” както и всички други композиции ще бъдат представени през май 2014 в Маll Paradise заедно с Мултимедийната изложба Светлина и Дух с картините шедъоври на Владимир Димитров Майстора и с изящният вокал и бараани на Елица Тодорова и всички гости музиканти в албума. Албумът може да намерите от март 2014 в Itunes.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес