Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Членовете на One Direction напълно съкрушени от смъртта на Лиъм Пейн

18 октомври 2024, 07:48 часа • 424 прочитания

Членовете на изключително успешната поп група One Direction заявиха, че са "напълно съкрушени" от смъртта на колегата си Лиъм Пейн, който падна от балкона на хотелската си стая в Буенос Айрес.

"Напълно сме съкрушени от новината за кончината на Лиъм и когато всички са в състояние, ще има какво да кажем", заявиха колегите му от групата One Direction Найл Хоран, Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Зейн Малик в изявление, разпространено в социалните мрежи. "Но засега ще си вземем известна почивка, за да скърбим и да преживеем загубата на нашия брат, когото обичахме много", казаха те. "Спомените, които споделяхме с него, ще бъдат скъпи завинаги. (...) Обичаме те, Лиъм."

Снимка: One Direction/Instagram

Семейството на Пейн също излезе с изявление, в което се казва, че ще го запомнят с "неговата добра, забавна и смела душа".

Смъртта на Лиъм Пейн

В Аржентина аутопсията показа, че 31-годишният британски певец "може да е изпаднал в състояние на полу- или пълно безсъзнание" преди смъртта си, според прокуратурата. По темата: Певецът Лиъм Пейн е починал вследствие на падането, разкри аутопсията

Пейн беше намерен мъртъв, след като персоналът на хотела се обади два пъти на службите за спешна помощ, за да съобщи за "гост, който е под влиянието на наркотици и алкохол и разрушава стаята си". "Не знам дали животът на госта е в опасност. Но той има стая с балкон и малко се страхуваме, че може да направи нещо животозастрашаващо", казва един от служителите.

Фенове на One Direction в Буенос Айрес почетоха починалия Лиъм Пейн, снимка: Getty Images

Резултатите от аутопсията показват, че Пейн "е бил сам по време на падането", заявиха прокурорите. Певецът е претърпял "множество травми" и "вътрешни и външни кръвоизливи", съобщава БГНЕС.

Още: Черил Коул роди син на Лиъм Пейн от One Direction

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес