Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четворна комбинация в новата компилация на Platform

24 октомври 2013, 16:45 часа • 35121 прочитания

Най-успешният български лейбъл за дъбстеп и бас музика Platform Music представя седмото попълнение в каталога си, което обещава да е най-доброто до момента!

Новото издание е компилация с четири размазващи ремикса на хита Thriller на Basscatz, направени в четири различни жанра на електронна музика от някои от най-силните български продуценти.

Balthazar & JackRock – двама от най-популярните български артисти на международната техно и хаус сцена са първи в списъка. Техният ремикс съчетава едновременно танцувалното усещане на стила с агресивната вибрация на оригиналния Thriller трак.

Един от най-успешните български продуценти със световна популярност и стотици издания за най-големите електронни лейбъли – Иван Шопов също се включва в компилацията. Той подкрепи Platform още на старта с участието си в дебютната компилация Platformula 1, а в новия им проект е със специално двойно участие. Под името Бalkansky, той представя дъбстеп ремикс с безкомпромисно музикално усещане и вкус, а като DrumKid – една по-експериментална версия за песента.

Емблематичното българско дуо на Konspirator и Mocks – Highroll също се включва в проекта със свой вариант на Thriller, в който оригиналните рими на Grigovor са допълнени от енергични дръм енд бейс подложки и запомняща се бас линия. Оригиналният звук и високият професионализъм на Highroll наскоро беше високо оценен от световно известния лейбъл DJ SS - Formation Records, който ще издаде следващото им EP.

Демо версии на ремиксите вече са налични на страницата на Platform music в Soundcloud - http://www.soundcloud.com/platform-music. Самото издание ще бъде достъпно за сваляне във всички добри дигитални магазини за музика на 18 ноември.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес