Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"WorkBetter" в партньорство с CoolFit

25 август 2023, 11:41 часа • 2852 прочитания

В съвременния свят, където все повече се търси балансът между работа и личен живот, концепцията за споделени работни пространства набира все по-голяма популярност. Една от водещите компании в тази област е "WorkBetter". Съчетавайки иновативни решения и модерен дизайн, те не само предлагат място за работа, но и създават общност, която инспирира и стимулира креативността. Отвъд стандартните удобства, Work Better предлага и редица други уникални предимства, които привличат професионалисти от различни области. Но с какво точно се отличава този споделен офис от другите? И как "WorkBetter" може да донесе добавена стойност на своите членове благодарение на CoolFit, разказва Тони Александров Co-founder & CEO в "WorkBetter". 

1. От къде разбрахте за CoolFit?

Активно спортуващите приятели бяха доста решаващ фактор за сблъсъка с CoolFit. Най-добрата реклама винаги е от „уста на уста“. "WorkBetter" се стреми да предлага нови и интересни  предложения за активен и здравословен начин на живот, както на служителите си, така и на „мембърите“ си, затова се спряхме на CoolFit, защото бенефит услугата предоставя богато разнообразие до различни видове спортни дейности, фитнеси и релакс центрове.

2. От кога започнахте съвместната си работа?

Всичко стартира от ноември 2022 г., все пак активното спортуване започва в зимния период, за да може човек да се подготви за летните месеци. "WorkBetter" е споделено работно пространство, което стимулира креативността и има двойно повече екстри от обикновения офис, затова искахме да направим нашия коуъркинг по-различен от другите, позволявайки на всеки член на "WorkBetter" да се възползва от допълнителни бенефити, които другите коуъркинг пространства не предлагат. Измина почти година, откакто се радваме на стабилни партньорски взаимоотношения с CoolFit.

3. Защо започнахте да работите с CoolFit?

Искахме “WorkBetter” да даде нещо различно на нашите „мембъри“, а не само по-добро работно място. Все пак спортът е здраве и за нас е важно всички, с които работим, да имат възможността да подобряват общото си физическо и емоционално състояние. Вярвам, че здравите и доволни служители работят по-ефективно и с по-голяма мотивация.  Също така служителите, които се чувстват ценени са по-доволни от работата си и са по-ангажирани с нея.

4. Коя е любимата ви услуга, която предоставя бенефит картата?

Възможността да се тренира на много хубави локации и да се използват големия брой намаления в добри магазини из страната. А иновативните и модерни „СПА“ центрове също са сериозно преимущество. Освен това CoolFit предоставя и различни възможности за физическото и емоционално благополучие на служителите на компаниите, които ползват бенефит картата, като семинари, тренировки на работното място, походи и други.

5. Какво е мнението на вашите колеги?

За колегите е важно да имат възможността да избират. CoolFit им предоставя именно това и следователно – мнението е доста положително. Все пак допълнителните привилегии винаги са позитив за всеки един екип. Наблюдението ми е, че интересът към "WorkBetter" е все по-голям и вярвам, че сред предимствата е и добавената стойност, която предлагаме в партньорството си с CoolFit. Затова колегите ми спортуват активно и поддържат здравословен начин на живот и благосъстояние.

6. Вие ползвате ли услугата?

Да, с удоволствие. Аз съм активно спортуващ и с моя CoolFit  ежедневно отскачам до фитнеса, често обичам да релаксирам в спа центровете от висок клас, които са включени в партньорската мрежа на CoolFit.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес