Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съпругата на Шумахер благодари на феновете за подкрепата с писмо

17 юли 2014, 16:26 часа • 11229 прочитания

Съпругата на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер Корина благодари на феновете за подкрепата, която са оказали на семейството й в последните месеци.

Чрез Motorsport-Total Корина Шумахер разпространи открито писмо до всички почитатели на Михаел Шумахер.

В него тя посочва, че използва предстоящия състезателен уикенд от Формула 1 в Германия за да се обърне към феновете, за да им благодари за огромната подкрепа за Михаел Шумахер в последните тежки за близките му месеци. Тя благодари за добрите пожелания и позитивната енергия, която всички фенове са изпращали към Михаел. Корина Шумахер добавя, че огромното съчувствие и съпричастност са поразили както самата нея, така и всички близки на бившия състезател.


Тя казва още, че сега започва нова фаза от възстановяването на Михаел Шумахер, която ще продължи доста време. Корина Шумахер изразява увереност, че времето ще е на страната на Михаел, както е било и досега, и той ще се възстанови.

Михаел Шумахер е в рехабилитационна клиника в Швейцария, където се възстановява след като контузи лошо главата си при падане по време на ски-ваканцията си в края на миналата година.

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес