Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Световноизвестен ютубър промотира български боксьор (СНИМКА)

21 септември 2023, 16:02 часа • 4248 прочитания

Световноизвестният американски ютубър Джейк Пол направи реклама на български боксьор. Става въпрос за 43-годишния „джърнимен“ Иван Николов, познат още като Вакича. Пол, който отскоро се изявява и на професионалния ринг, качи снимка на българина, а под нея зададе интересен въпрос.

Мачът на Вакича с KSI пропадна заради нацистка татуировка

Пол попита последователите си дали знаят кой е последният инфлуенсър, с който трябваше да се бие Николов. Това бе британската интернет знаменитост и рапър – KSI. Двамата с Вакича трябваше да излязат един срещу друг на ринга в шоу мач през миналото лято. Тогава обаче срещата пропадна в последния момент, след като KSI отказа боя заради татуировка с надпис „White Power“ на корема на Николов.

Иван Николов Джейк Пол

Кой е Иван Николов – Вакича?

Иван Николов е дългогодишен фен на ЦСКА. Вако вече рядко ходи по мачове, тъй като се е концентрирал върху боксовата си кариера и семейството си – той е женен с три деца.

Българският боксьор се определя като „джърнимен“. Това е състезател, който се бие за пари и е готов на всякакво предизвикателство. Често тези бойци се наемат с идеята да загубят, за да направят статистика на някой прохождащ боксьор.

Преди около месец пък Скалата направи безплатна "реклама" на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес