Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След победата над Джошуа: Дюбоа поиска реванш с Усик

22 септември 2024, 12:02 часа • 668 прочитания

Даниел Дюбоа иска реванш от световния шампион в тежка категория Олександър Усик. Това заяви самият той след победата си над Антъни Джошуа. Както е известно, носителят на титлата на IBF стигна до успеха, след като нокаутира своя опонент в петия рунд на двубоя помежду им.

Дюбоа бе категоричен, че е нямало как да не спечели срещу Джошуа, тъй като това е била неговата вечер. Британецът допълни, че следващите му цели са Тайсън Фюри и Олександър Усик. Той също така сподели, че трябва да разгърне пълни си потенциал в следващите години.

„Следващите ми цели са Фюри и Усик“

„Нямаше как да не спечеля. Знаех, че това е моята вечер. Искам да благодаря на семейството си. Те преминаха с мен през всичко това и ме поддържаха психически силен през цялото време. Критиците се съмняваха в мен и постоянно казваха, че ще бъда нокаутиран. Е, видяхте кой беше нокаутиран. Радвам се, че доказах на всички, че грешат. Това е само началото на моето пътуване. Чувствам се шампион и искам да запазя колана. Последната година беше процес на израстване“.

„Днес на моменти сякаш сънувах на ринга. Трябваше да сграбча възможността с две ръце и го направих. Следващите ми цели са Тайсън Фюри и Олександър Усик. Искам реванш с Усик. Трябва да разгъна пълния си потенциал. Днес бях непобедим. Получи се хубав мач. Каквото и да беше опитал Джошуа, щях да отвърна“, каза Дюбоа.

Преди дни пък Олександър Усик бе задържан на летище в Полша.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес