Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кубрат Пулев: Доказах пред себе си, че имам характер, воля, непримиримост и дух

21 декември 2023, 14:39 часа • 1914 прочитания

Българският боксьор Кубрат Пулев коментира победата си над Анджей Вавжик при прибирането си в София. Както е известно, преди седмица Кобрата се наложи над полския си съперник с единодушно съдийско решение в двубой, който се състоя в калифорнийския град Коста Меса.

Още след срещата Пулев призна, че е можело мачът да пропадне, тъй като е бил с температура. На Летище „София“ той допълни, че за пореден път е доказал пред себе си, че има характер, воля, желание, непримиримост и дух. Кобрата обясни, че е трябвало да изиграе един рунд бой със сянка, за да докаже на треньора си, че може да се качи на ринга срещу Вавжик.

Кубрат Пулев Анджей Вавжик

Какво каза Кобрата

“Беше интересно. Отново имаше драма. И ние сме хора. Два дни след мача ми нямаше нищо. Още един път доказах пред себе си, че имам характер, воля, желание, непримиримост и дух. Всичко е в духа. Беше дилема дали ще играя“.

„Треньорът не искаше да играя. Каза ми “Няма да играеш и точка!”. Исках да му докажа, че съм здрав, като изиграя един рунд бой със сянка. Станах от леглото и се качих на ринга. Въпреки, че бях с температура се получи много добър мач. Победата си е победа. Когато е по-трудна е още по-сладка”, обясни Кобрата.

Наскоро пък Кубрат и Тервел Пулеви си направиха шега с Борислав Михайлов.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес