Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кобрата преди боя си с Чар: Ще дам всичко от себе си, за да имаме в България световен шампион по бокс

22 февруари 2024, 13:07 часа • 4224 прочитания

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че ще направи всичко по силите си, за да има страната ни световен шампион. Кобрата говори пред медиите преди двубоя си с Махмуд Чар за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Срещата между двамата ще се състои на 30 март в столичната зала „Арена София“.

Пулев бе категоричен, че срещу Чар ще излезе в суперформа. Той допълни, че съперникът му е много сериозен боксьор и той ще се качи на ринга с респект и уважение към него. Кобрата също така разкри, че организаторите са направили и невъзможното, за да може срещата да се проведе в София.

„Ще изляза в суперформа“

Махмуд Чар

„Това ще е едно невероятно събитие. Имаме привилегията то да се състои в България. Имайте предвид, че взехме много трудни решения. Правим невъзможното, за да се случи в България този двубой. Аз съм благодарен на хората, които прегърнаха тази идея и помагат. Опитваме се да направим нещата така, че всичко това да се случи и нещо повече - да има една невероятна галавечер, която да остане в историята“.

„Лично съм благодарен на първо място на Господ, че предостави възможността на всички в организацията. Като спортист ще се изправя срещу един сериозен противник. Той има доста опит и много тежки битки през които е минал. Подхождам с респект и уважение към него. Бъдете сигурни, че ще изляза в една суперформа, а оттам нататък, каквото Господ е отредил. Аз ще дам всичко от себе си, за да постигна тази победа и да имаме в България световен шампион по бокс“, каза Пулев.

ОЩЕ: 10 секунди на пода: Първият "чист" нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес