Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Насар по ТВ: Кога и къде да гледаме щангиста на Европейското по вдигане на тежести?

17 февруари 2024, 10:28 часа • 24513 прочитания

Тази вечер голямата звезда на българските щанги Карлос Насар излиза на сцената, за да атакува титлата на Европейското първенство по вдигане на тежести в София. Родният щангист, който е световен рекордьор в категория до 89 килограма, ще опита да зарадва българската публика с нов триумф.

Карлос Насар на Европейското по щанги: Начален час и ТВ

До момента няколко български щангисти завоюваха медали от Европейското първенство, провеждащо се в зала "Арена София". Ангел Русев, Габриел Маринов и Божидар Андреев станаха европейски шампиони, Иван Димов спечели сребро, а Джан Зарков заслужи бронз.

ОЩЕ: Ангел Русев пред Actualno.com: Искаме да върнем нивото на старото поколение в щангите (ВИДЕО)

Карлос Насар

В колко часа излиза Карлос Насар

Насар, който е голямата надежда на българските щанги за олимпийско злато в Париж, може да атакува не само европейската титла, но и нов световен рекорд. Състезанието в категория до 89 кг, където е и Карлос Насар, започва тази вечер от 17:00 часа.

Коя телевизия ще дава състезанието на Насар

Вдигането на Насар ще може да бъде гледано и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава състезанието на Карлос Насар, е RING. Ако нямате възможност да гледате, можете да проследите представянето на Карлос Насар в Actualno.com.

ОЩЕ: Великолепен Карлос Насар триумфира с европейската титла в София

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес