Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големите звезди на Британия закриват Олимпиадата срещу 1 паунд хонорар

17 юли 2012, 10:15 часа • 6333 прочитания

Грандиозно шоу подготвят организаторите за закриването на Олимпийските игри в Лондон. Уникален танц на стриптийзьорки, които ще смучат близалки, е една от главните атракции на церемонията. Сексапилните дами ще са сред 300 други танцьори, които ще развлекат зрителите, предаде Стандарт нюз.

След тях на сцената ще се появи и балет. В шоуто ще се вихрят и легендарните "Куин", които ще изпеят хита "We will rock you" заедно с Джеси Джи. "Тейк дат", Ани Ленъкс, Джордж Майкъл, Рей Дейвис, "Пет Шоп Бойс" и "Меднес" също ще забиват на сцената. Ръсел Бранд ще направи комедийна версия на песента "The sex pistols".

Повече от десет хиляди атлети ще оформят националните флагове на всички държави, които имат представители на Игрите. В същото време на големите монитори ще вървят репортажи с най-интересните моменти от олимпиадата.

Преди това церемонията ще стартира с импровизирано филмче, което ще представи някои от забележителностите на английската столица в хартиен вид.

Легендите от "Дъ Ху" по сценарий ще закрият церемонията, а веднага след това балерината Дарси Бусел ще танцува, докато олимпийският огън бъде изнесен от стадиона в Лондон.

Режисьор на събитието е Ким Гавин. Той организира и мемориала за принцеса Даяна през 2007 година. Любопитната подробност е, че той е обещал на всички участници в церемонията хонорар от по 1 паунд.    

Редактор: Яна Баярова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес