Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антъни Иванов показа Майкъл Фелпс с марихуана и отсече: Само в България тревата е дрога

08 февруари 2024, 12:05 часа • 2914 прочитания

Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов коментира задържането си от органите на реда за притежание на канабис. Иванов, който има наложено допинг наказание, заяви, че не смята да се оправдава, но подчерта, че откритото количество канабис в него е било 0,02 грама и е бил освободен от ареста след един час.

Случаят с Антъни Иванов бил определен от МВР за "маловажен"

"Няма да се оправдавам за нещо, което се случи, защото не съм лъжец, но много неща в медиите са написани доста грешно и подвеждащо. Въпреки това бих искал да кажа, че не съм задържан за 24 часа и тази сутрин бях в басейна", написа Антъни Иванов във Фейсбук.

Антъни Иванов

В Антъни открили 0,02 грама канабис

"Случаят вчера беше определен за “маловажен” от органите на реда и бях пуснат след 1 час заради “смешното” количество от 0.02 г. Разбирам защо стига всичко това до медиите, просто не разбирам защо се вдига шум за такива неща, а не за сериозни такива", пише още той.

Антъни Иванов качи и стара снимка на легендарния плувец Майкъл Фелпс, на която американецът употребява марихуана. "Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, но едва ли го наричат с такива епитети, каквито вече чух аз. Само в България “тревата” е дрога, а алкохолът си го правим в мазето", завършва Иванов.

ОЩЕ: Георги Градев: Безумие е да накажеш най-добрия плувец на България за 3 години, защото се изразява свободно

Няма да се оправдавам за нещо, което се случи защото не съм лъжец, но много неща в медиите са написани доста грешно и...

Публикувахте от Антъни Иванов - Antani Ivanov в Четвъртък, 8 февруари 2024 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес