Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проведе се традиционният Тетевенски панаир

05 септември 2022, 15:26 часа • 3013 прочитания

От 2 до 4 септември се проведе традиционният панаир на град Тетевен. Както всяка година, така и тази бе подготвена специална програма, която да докосне сърцата на малки и големи.

Панаирът бе открит 2 септември от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева в салона на НЧ "Съгласие - 1869", гр. Тетевен.

За мен е огромна радост да съм тук сред Вас и заедно да дадем началото на събитията по случай Традиционния тетевенски панаир. Това дългоочаквано и обичано събитие от тетевенци е изградено около необходимостта да бъдем заедно – заедно да празнуваме, но и заедно да споделяме трудностите и успехите, каза д-р Бояджиева.

Тя отбеляза, че Панаирът напомня на всеки от нас за любовта към родния дом и родния край, защото без връзката с тях, човекът е като дърво без корен.

Искам да Ви пожелая здраве, благоденствие, лично и семейно щастие, радост и удовлетворение. Нека празничните дни да Ви донесат много прекрасни мигове, споделени с приятели и близки хора, завърши д-р Бояджиева.

След официалната част се състоя концерт на една от най-популярните звезди сред младото поколение у нас – Дара. Тя вдигна всички на крака със своите изпълнения, които ще оставят незабравими емоции у присъстващите.

На следващия ден най-малките бяха зарадвани с детското шоу – „Весели небивалици“. Освен зрители децата и родителите се превърнаха и в участници в програмата, което превърна събитието в истински празник за присъстващите.

Съботният ден завърши с концерт на народния певец Иван Дяков и дъщеря му Ивана Дякова, които изпълниха любими български народни песни и танцуваха кръшни хора заедно с тетевенци.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес