Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приключи седмицата под надслов "Аз съм/не съм като всички" в Тетевен

30 април 2018, 13:40 часа • 698 прочитания

На 27.04.2018г. в Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост /ЦНСТПУИ/ се състоя заключителното събитие от Седмицата, посветена на децата в риск и деца с увреждания, под надслов "Аз съм/не съм като всички", организирана от Община Тетевен.

На гости на младежите от ЦНСТПУИ бяха деца от Дневния център за деца с умствени увреждания и ученици от паралелката по туризъм на СУ "Г. Бенковски", гр. Тетевен. Гостите бяха се погрижили да предложат на своите домакини домашно приготвени лакомства и много музика.

Празникът беше открит от Валентина Николаева - Директор на Дирекция в Общинска администрация, а г-жа Мила Василева- директор на ЦНСТПУИ представи дейността на центъра, неговите потребители и грижите, които се полагат за тях. Напомни, че през м. май центърът прави осем години дейност и сподели какви са неотложните проблеми, чието решаване ще направят грижата за тези млади хора още по-качествени.

Празникът беше емоционален с музикалните изпълнения на младежи от центъра и рецитиране на стихове, които пред своите гости споделиха радостта си, че и тази година ще ходят на море.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес