Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Троян към всички занаятчии: Бъдете част от "Улица на занаятите"

19 август 2024, 14:34 часа • 598 прочитания

От общинска администрация – Троян отправят покана към българските занаятчии да бъдат част от традиционната „Улица на занаятите“.

Задължително условие за участие в „Улица на занаятите“ е да представите произведения на български занаяти и изкуства, да притежавате валидно Майсторско свидетелство или диплома, удостоверяваща квалификация в областта на изкуствата или занаятите. Ако имате възможност да правите демонстрация на Вашия занаят, заявката Ви ще бъде обработена приоритетно.

Община Троян организира Български фестивал на сливата с богата развлекателна и фолклорна програма, тематични дегустации и конкурси, атракции за деца. Фестивалът ежегодно присъства в ефира на националните медии, рекламира се активно в социалните мрежи, интернет, чрез външна и печатна реклама, част е от програмата на популярните български туроператори. Многобройните туристи и гости, които присъстват на фестивала, се увеличават с всяка изминала година, а за 30-ото юбилейно издание на Български фестивал на сливата очаквайте разнообразна културна и музикална програма

„Улица на занаятите“ (за занаяти и изкуства) – пешеходна зона пл. „Възраждане“

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес