Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НУ "Хаджи Генчо" в Тетевен изпрати своите четвъртокласници с песни и танци

01 юни 2018, 17:10 часа • 5320 прочитания

На 31 май 2018 г. в салона на НЧ ,,Съгласие 1869“ гр. Тетевен се проведе крайгодишно тържество под наслов ,,Моят път започва с мъничка пътечка“ на НУ ,,Хаджи Генчо“. Г-жа Ирена Филипова – директор на училището и класните ръководители връчиха удостоверенията на своите възпитаници с чест и гордост от постигнатото. Децата направиха едно страхотно тържество, в което освен стихове, песни, танци и театър, ни представиха и колко добре са научили английския език.

На тържеството гости бяха г-н Борис Врабевски – зам.-кмет на Тетевен, г-жа Мария Стойчева – председател на ОбС Тетевен, учители, родители. Д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен поднесе поздравителен адрес, с който изрази признателността към всичко, което екипът на НУ ,,Хаджи Генчо“ прави в полза на образованието на децата в Тетевен. Г-н Борис Врабевски каза: ,,Вие, родители сте свързващото звено между децата и учителите и без вас няма как да се скрепи връзката…Скъпи деца, пожелавам ви да бъдете здрави и да откривате далечни и широки хоризонти, изпълнени с много обич!“. След поднесените красиви букети с цветя от уважение и благодарност към учителския труд и търпение, г-жа Мария Стойчева в поздрава си каза: ,,Всъщност децата са цветята на училищния венец на началното училище!“.

Гости, бивши и настоящи учители, родители и деца се насладиха на прекрасното тържество, изпълнено с много търпение, обич, вяра и детски дух, творящ и чист!

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес