Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Старши комисар Елиан Стамболийски награди полицаи от Кюстендил

08 ноември 2018, 15:58 часа • 14972 прочитания

На 8-ми ноември, Архангелов ден, професионален празник празнуват и българските полицаи. По повод патроннияпразник, старши комисар Елиан Стамболийски – директор на ОДМВР – Кюстендил, награди за отлични резултати десет служители на областната дирекция. С “Писмена похвала“ бяха отличени десет полицаи от отдел “Разследване“ към ОДМВР – Кюстендил.

Стамболийски поздрави разследващите полицаи в Кюстендилска област – за качеството на работа, което са демонстрирали и им пожела здраве и просперитет, сили за справяне с трудностите и успешна служба в името на съгражданите ни. Той благодари на гражданите, оказали съдействие на полицията за предотвратяване на престъпления, и на гражданите със сетива за добрите дела, които след разрешаването на проблем, се обръщат към полицая с “Благодаря“!

Такива граждани изпратиха благодарствено писмо до полицейския инспектор Ивайло Петров. Йорданка Попмилачкова, от името на  живущите на ул. "Студен кладенец" в града, благодари за помощта на “Полицая“ – с главно “П“ - както го наричат, за неговата сърцатост, отговорност и професионализъм. Той спасил в тежък момент тяхна съседка – изпаднала в нужда. Хората са изключително благодарни на достойния полицай и поздравяват служителите на МВР за днешния празник.

В заключение Стамболийски пожела свети Архангел Михаил да закриля служителите на реда, както и целия български народ, предаде кореспондент от града, за Actualno.com.

Джулия Андонова
Джулия Андонова Отговорен редактор
Новините днес