Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Конкурсът "Най-красивото писмо до Дядо Коледа" набира популярност в Асеновград

04 декември 2019, 09:12 часа • 26177 прочитания

Националната инициатива "Изпрати писмо до Дядо Коледа" все повече набира популярност и в Асеновград. Другият четвъртък (12.12.19 г.) е последният срок, в който малки и големи могат да адресират свое послание или да споделят желание с добрия старец. По най-малко по 10 такива се получават в Централната поща в Асеновград ежедневно. Всеки може да се включи и в конкурса "Най-красиво писмо до Дядо Коледа".

Специално звено на "Български пощи" отговаря за приемането им и ги препраща до адреса на вълшебника в Лапландия. Условие за изпращане е писмото да бъде поставено в плик, да има залепена марка за страната и да бъде адресирано до Дядо Коледа.

В Асеновград то може да бъде изпратено през гише или като бъде пуснато в кутията, разположена при входа на сградата на Централна поща. Няма ограничение във възрастта на участниците. Достатъчно е само да вярват в духа на Коледа, в коледната магия, както и, че Дядо Коледа наистина съществува. А отговор лично от добрия старец ще получи всеки един, изпратил писмо.

Атанаска Маркова
Атанаска Маркова Отговорен редактор
Новините днес