Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Витае усещането, че “Мис Силикон“ няма да бъде наказана: Диана Русинова в “Отговорите“(ВИДЕО)

14 февруари 2024, 19:30 часа • 10264 прочитания

В обществото витае усещането, че "Мис Силикон" , нито певицата Диона, нито Георги Семерджиев, ще бъдат наказани. Това каза в седмичното обзорно предаване на Actualno.comОтговорите със Спасиана КириловаДиана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Поводът – случаите със заловените да шофират с превишена скорост и кокаин в кръвта “Мис Силикон“ Катрин Йорданова и фолкпевицата Диона:

Още: Време е Мис Силикон и Мис Нурофен да запишат обща песен

“Между другото, в обществото, аз чета много внимателно хората какво пишат, витае усещането, че това момиче няма да бъде наказано, нито пък певицата Диона, нито пък Георги Семерджиев. Когато един човешки живот е отнет, няма достатъчна присъда.

Нека се върнем пет крачки назад. Нашата борба, като сдружение с нестопанска цел, дори и да критикуваме понякога институциите, ние го правим, за да ги накараме да си свършат работата, а не да стигаме до това някой да е умрял и да се чудим как да накажем. Ние трява да направим така, че хората да не умират по пътищата.

Още: "Мис Силикон" проговори след ареста: Не е като да си в петзвезден хотел, тестовете са фалшиви

Цялата тази история можеше да завърши по един изключително трагичен начин. Още преди време казах и винаги го казвам: Тези хора трябва да си дават ясната сметка, че колкото и красиви, и богати, и колкото и хубави да са колите им, в което няма нищо лошо, когато допуснат грешка и тази грешка завърши фатално, за съжаление чувалите, в които ги прибират, са еднакви за всички – и за бедни, и за богати, и за грозни, и за хубави. И да си дадат сметка, че във въпросните черни чували се прибират само умрелите.“

Такива хора имат ли изобщо инстинкт за самосъхранение?

“Не мисля, че го осъзнават. Честно казано специално това момиче в конкретния случай, рядко си позволявам, но в един от коментарите си наистина си позволих да съм по-груба. Очевидно силиконът не е само на определени места, очевидно и мозъкът е заменен със силикон. “

Още: След като шофира дрогирана: Пускат под парична гаранция "Мис Силикон"

От видеоматериала ще научите още:

  • Какво означава превенция за безразсъдни шофьори;
  • Що за знак е фанатичната защита на “Мис Силикон“ и на Диона в социалните мрежи;
  • Достатъчно строг ли е законът у нас и каква е глобата за подобни нарушения в САЩ;
  • Има ли нарушители и сред органите на реда.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес