Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да опаковате подаръка с вкус и стил?

25 декември 2015, 09:15 часа

Дълго чаканата Коледа настъпи, а на днешния ден често посрещаме и ходим на гости. Освен това днес празнуват всички, чието име е свързано с Рождество Христово. Да им е честито, а ние ще ви подскажем как да направите нестандартна опаковка за подарък така, че на получателя да му е жал да го отвори и да му остави незабравими спомени.

За тази цел ще ви е необходим картон или плътна хартия, от която по шаблон да изрежете бъдещата опаковка. Можете да я залепите с цветна хартия от всички страни и с малко декорация да създадете уникална и оригинална опаковка подарък.

Опаковката за бонбони, сладки неща или плодове може да бъде оформена по най-различен начин. Удобно е да използвате и специални пакети, пликчета, кошници, чантички, направени от картон или плат.

Интересна е опаковката и във вид на голям бонбон. За тази цел можете да си направите картонен цилиндър, да го напълните с подаръци и да го завържете в ярка хартия или тъкан, придавайки ѝ формата на бонбон.

Изборът на празнични опаковки е огромен, но ако не сте се сетили да купите подходяща опаковка навреме, тези идеи може да ви помогнат да се справите и със собствени ръце.

Красивата опаковка в Годината на маймуната трябва да е ярка и блестяща. Тя ще стане не само прекрасно украшение за подаръка, но и ще умилостиви капризната покровителка на 2016 година. Остава само да дадете воля на своята фантазия, а чувството за мярка и вкус ще ви подскажат кога трябва да спрете, за да не превърнете подаръка в кич.

И не забравяйте – каквото и да подарявате, поднесете го с любов и от сърце!

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес