Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията, на която всички ще завиждат през МАРТ

06 март 2023, 11:38 часа

Само една зодия през март ще има късмет във всичко и всички ще завиждат на нейните представители.

Зодията, на която всички ще завиждат през март

През март 2023 г. Овенът ще успее значително да подобри финансовото си състояние. Очакват го много пътувания. Повечето от тях ще са свързани с важни въпроси, засягащи роднините му. Овенът ще има шанс да се срещне с нови хора, които ще изиграят важна роля в неговото бъдеще.

През целия месец тази зодия ще е много добро настроение. Повод за това ще стане и скъпа придобивка, която ще накара всички да завиждат на Овена.

Голяма изненада очаква тези зодии в първите дни на март

Всичко ще върви по план и представителите на знака ще могат да си отдъхнат.

Пари

Овните ще имат късмет най-вече с парите. Това ще е причината за приповдигнатото им настроение през целия месец. Те ще се сдобият с увереност. Всички ще завиждат на успехите им.

Средата на месеца ще бъде идеално време за Овните, които планират големи покупки или сключване на сделки за големи суми. Възможни са пречки, свързани с оформянето на документите. Но приятелите им ще помогнат всичко да се случи по-бързо.

В средата на месеца хороскопът обещава внезапен пробив в кариерата и големи печалби.

Зодиите, за които март ще бъде истинска приказка

Здравият разум ще позволи на Овните да избегнат сериозни финансови проблеми. Те ще изберат единствения правилен вариант от стотици възможни и ще тръгнат по правилния път. Това ще привлече вниманието на по-висшестоящи хора към тях. Може да им бъде предложено повишение или работа по нов проект. Всеки един от тези варианти ще донесе много пари на тази зодия.

Овните ще разполагат с достатъчно средства и ще могат да си позволят промяна във външния вид, за която отдавна мечтаят.

Също така представителите на знака ще имат възможност да обновят напълно гардероба си. Това ще е още една причина да са в прекрасно настроение. Новите дрехи и аксесоари ще се отразят добре на самочувствието им и ще ги направят по-уверени.

По-смелите дами ще се решат на промяна в цвета на косата и прическата, която ще ги направи още по-привлекателни.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през март

Тези от тях, които не искат драстични промени, ще имат възможност да се поглезят със спа процедури.

Работа

Март е период за сбъдване на мечтите за Овена, най-вече на тези, свързани с кариерата. Този знак ще получи предположение, на което няма да може да откаже. Възможно е то да е свързано с повишение на работното място, по-висока заплата или изплащане на неочакван бонус за постигнати резултати.

През този месец Овните буквално ще печелят пари от нищото. Това ще ги направи по-уверени и ще повиши самочувствието им. Разбира се, всичко това ще се отрази положително и на всички останали сфери в живота им.

Представителите на знака, които са работили усърдно през последните месеци, но досега не са получили подобаващо възнаграждение, най-после ще го получат. Това ще ги стимулира да продължат в същия дух.

Зодиите, за които март ще е истинско бедствие

През март дори и Овните, които са недоволни от работата си, ще погледнат с други очи на нея. Те ще се почувстват като истински късметлии.

Овенът не трябва да се самозабравя заради успехите в работата и по-високата си заплата.

Дори най-тихите и скромни Овни през март ще се изявят като лидери. Новите запознанства през този месец ще изиграят решаваща роля в бъдещите им успехи в работата.

Разбира се, завистници също няма да стоят със скръстени ръце. Те ще завиждат на успеха на Овена и ще се опитат да му подлеят вода.

Зодиите, които ще бъдат истински щастливи през март

Съветът към Овена е да проверява 2 пъти информацията, която получава. Този знак ще е по-добре да не се доверява на всеки, защото успехите му ще привлекат и нови недоброжелатели.

Колеги ще се опитат да го въвлекат в интрига. Случилото се ще накара Овена да се замисли кои са истинските приятели около него. Но след като веднъж премахне от обкръжението си всички завистници, го очакват и още по-големи успехи.

Този знак трябва да внимава с подписването на документи и да не го прави, преди да прочете внимателно написаното в тях.

Любов

Март ще донесе бурни любовни приключения на Овните и интересни запознанства. Те определено няма да скучаят. Една от срещите им може да се окаже съдбовна.

Дъжд от пари очаква тези зодии през март

Краят на месеца обещава приятни романтични приключения с хора от миналото. Отношенията бързо ще наберат скорост, но не се увличайте твърде много: всичко ще свърши толкова бързо, колкото е започнало.

Семейните Овни, напротив, ще могат да укрепят отношенията си. Връзката с партньора им ще стане по-силна.

През март ще разполагат и с повече време, което ще може да посветят на половинката си. Някои от представителите на знака ще решат да станат родители.

Необвързаните Овни, които вече се чувстват готови за сериозна връзка, ще подходят много по-сериозно към новите запознанства. Те ще започнат връзка с човек, с когото скоро са се запознали. Очакват ги прекрасни мигове.

Зодиите, които ще ударят джакпота през март

Дамите от знака, които имат сериозна връзка, може да получат дългоочакваното предложение за брак. А тези, които са семейни, е възможно да бъдат изненадани от вест за дългоочаквана бременност.

Овните, които все още не са готови за сериозна връзка, е по-добре да си оставят възможност за бягство – това ще им спести много нерви.

Някои от представителите на знака може да се окажат пред изкушение от изневяра. Но съветът към тях е да не го правят, защото няма да успеят да го скрият. Половинката им ще разбере бързо и последствията няма да закъснеят.

Зодиите, за които месец март ще бъде най-труден

Овните, които отдавна обмислят развод или раздяла, е по-добре да го направят сега. Няма да останат дълго сами. Ще открият любовта там, където най-малко очакват. Но съветът към тях е да не започват нова връзка, преди да са приключили старата. Това ще им спести много главоболия и проблеми.

Тези от представителите на знака, които ще сменят работата си през март, е възможно да започнат връзка на новото си работно място. Дори и да не прерасне в нещо сериозно, тя ще положи основите на едно голямо приятелство.

Обвързаните Овни, които отдавна мечтаят за почивка с половинката си, най-после ще имат шанса да сбъднат и това свое желание. Те ще изненадат партньора си в последния момент. Очакват ги незабравими преживявания.

Жените от тези зодии ще сбъднат мечтите си в началото на март

Родителите Овни ще имат повод за гордост с децата си, които ще постигнат успех в обучението си – възможно е да спечелят награда от състезание. Това ще направи Овните истински щастливи.

Представителите на зодията, които имат дългогодишна връзка, ще получат от половинката си голям подарък за личен повод.

Близките на Овена също ще го изненадат приятно. Март ще е месец на подаръци и изненади за този знак.

Здраве

На фона на всички тези положителни промени, Овните ще могат да се похвалят и с цветущо здраве. Те ще са изпълнени с енергия и ще имат сили да сбъднат всяка своя мечта.

Късметът ще се усмихне на тези зодии през март

Всички положителни промени в живота им ще ги накарат да изпитат истинско спокойствие. А почивката, която ще ги си позволят през този месец, ще ги изпълни с още повече енергия.

Представителите на знака ще се чувстват перфектно, няма да се преуморяват. Те най-после ще открият баланса между работа и личен живот.

Овните ще се насладят истински на настъпваща пролет, те ще отделят повече време за разходки сред природата с любимите си хора.

Зодиите, на които март ще донесе само проблеми

Като цяло март месец ще донесе много щастие и късмет на Овните. Те буквално ще сияят от щастие и всички ще завиждат на успехите им.

 

 

 

 

 

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес