Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, за които март ще е истинско бедствие

17 февруари 2023, 15:36 часа

Астролозите посочиха три зодии, чийто живот скоро ще се промени драматично. През месец март ги очакват неприятни събития, свързани с различни области от живота им.

Ето кои са тези зодии:

Стрелец

Първият пролетен месец ще се превърне в бедствие за Стрелците. Те ще се скарат с приятели, колеги, роднини и близки хора. Вероятно представителите на този знак са забравили как да общуват с хората. Поради тази причина много проблеми ще се стоварят върху тях.

Новолунието на 20 февруари ще донесе най-много пари на тези зодии

Ситуацията може да се влоши до степен, че те се превръщат в изгнаници, от които всеки ще се отдръпне. В резултат на това Стрелецът може да изпадне в продължителна депресия.

Водолей

Водолеят може да прекъсне отношенията с любим човек. Конфликтът вероятно е назрявал отдавна. През март всички оплаквания, които този знак е премълчавал в продължение на месеци, ще излязат наяве.

Но партньорът им няма да им остане длъжен и ще отвърне на нападките.

Зодиите, които ще ударят джакпота през март

Скорпион

Скорпионите са много избухливи по природа, за тях е трудно да контролират емоциите си.

Затова е възможно през март да имат конфликт с някого. Астролозите предупреждават, че това няма да свърши добре. Скорпионите може да пострадат сериозно. Затова е по-добре да не провокират другите и да се опитат да се успокоят. Уединението ще им се отрази добре.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес