Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които ще плачат от щастие през март

06 март 2023, 16:07 часа

Март месец ще донесе приказно щастие на 3 зодии. Те няма да успеят да сдържат сълзите си - това за тях ще е единственият начин да изразят емоциите си. Ето кои са тези зодиакални знаци.

Телецът е първи в списъка. Той е в очакване на истинска приказка. Всичките му проблеми ще се решат като с магическа пръчица, от тях няма да остане и следа. Астролозите съветват Телците да не си губят времето за незначителни неща. Съветът към тях е да се наслаждават на щастието си и да не мислят за това, което не ги засяга.

Уникално късметче за всяка зодия за 7 март 2023

Девите също ще са на седмото небе от щастие през март. Понякога сълзите ще са единственият начин за тях да изразят щастието си. Звездите им обещават хармония в отношенията - най-накрая ще намерят общ език със сродната си душа. Освен това неочакваните новини ще им донесат много радост.

Възможно е да получат предложение, което може да промени целия им живот. Съветът към тях е да се съгласят и да не се страхуват от новите приключения. Те ще им донесат много възможности. Дори и първоначално да не изглежда точно така.

Девите работят много и мислят много за работа. Но през март ще трябва да отделят време за себе си и за личния си живот. Представителите на тази зодия ще осъзнаят, че истинското щастие носи любовта, а не работата.

Зодиите, за които март ще бъде истинска приказка

Последната от 3-те зодии, която ще се радва на неземно щастие през март, е Водолеят. Късметът ще го следва във всичко. Съветът към този знак е да се наслаждава на всяка секунда и да не се вкопчва в хора, които ще се опитат да развалят настроението му. 

Астролозите обещават на Водолеите много вдъхновение. Щастието ще им даде нови сили и ще може да започнете нещо грандиозно. Тази седмица Водолеят ще открие ключа към успеха.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес