Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Здравословни проблеми за Дева, умора и изтощение за Водолей през септември 2023 г.

05 септември 2023, 23:00 часа

Овен

През септември Овните ще изпитат нужда да се свържат с духовността. Тези, които ще се стремят към съответните знания, ще научат начини за самопомощ, които не са им били очевидни преди. В резултат на това промененото възприятие за света ще даде ентусиазъм и ще насърчи здравето.

Телец

Телците в началото на есента ще почувстват хармония на различни нива – емоционално или физическо. Това ще важи особено за тези, които наскоро са претърпели операция. Месецът е подходящ за отказване от токсични навици и освобождаване от страхове.

Близнаци

Здравословните проблеми няма да притесняват Близнаците, ако следват внимателен подход към диетата си: изключват пикантни и висококалорични храни. Тези с хронични заболявания трябва да бъдат по-внимателни: възможно е обостряне. Също така е препоръчително да се обърне внимание на състоянието на зъбите.

Животът на 4 зодии ще се подреди перфектно до края на 2023

Рак

Началото на месеца ще облекчи работата на Раците, които прекараха последния летен месец в напрегната програма. Такъв подарък ще ви позволи да се отпуснете и да се погрижите за вашето благополучие. Жените от знака през септември трябва да наблегнат на гинекологията. Раците могат да забравят за хроничното главоболие за следващите 30 дни.

Лъв

За повечето Лъвове всичко ще бъде наред със здравето. Възрастните хора, страдащи от болки в ставите, ще почувстват облекчение. Бременните жени трябва да бъдат внимателни през този месец, да следват правилната диета и да приемат витамини.

Дева

През този месец Девите може да имат здравословни проблеми. По-добре е да не се самолекувате, а да се консултирате с лекар, ако лекарствата без рецепта не работят. Хората, които се опитват да отслабнат, няма да видят никакви резултати този месец, но не трябва да се отпускате, за да не натрупате тези излишни килограми отново.

Везни

Този месец Везните трябва да бъдат внимателни към стомаха си: не го товарете с нежелана храна. При това условие здравето няма да бъде нарушено от негативни изненади.

Тези 7 зодии са най-добрите приятели

Скорпион

Скорпионите през септември трябва да наблегнат на дихателните упражнения. Те ще подобрят цялостното благосъстояние и в дългосрочен план спомагат за подобряване на стойката. Хранителни навици , които не са ви притеснявали преди, може да причинят киселини през този месец.

Стрелец

Възрастните Стрелци трябва внимателно да следят здравето си. Бъдещите майки не трябва да се пренапрягат: стресът може да доведе до усложнения. Краката ще станат уязвимо място за Стрелец през септември.

Козирог

Постоянното използване на компютъра може да доведе до напрежение в очите,  така че опитайте се да правите редовни почивки от работа. Разходките на чист въздух и всякакви физически упражнения, дори леки, ще донесат повече ползи, отколкото си мислите.

Водолей

Водолеите ги очаква натоварен работен график, който вероятно ще доведе до умора и изтощение. За да спестят жизненоважни ресурси, те трябва съзнателно да намалят натоварването.

Риби

Ако Рибите не са имали време за спорт през лятото, то есента ще бъде най-подходящото време за това. Една бърза разходка на чист въздух ще разсее апатията, която вече е започнала бавно да пълзи в представителите на знака.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес