Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Във вторник: Тези зодии рискуват да попаднат в рубриката "Опасни връзки"

28 май 2024, 06:10 часа

Когато се влюбим, разполагаме само с вътрешното си усещане и стремежа да направим нещо от това, което чувстваме. Да се влюбиш е най-лесното нещо на света и докато се отпускаме, рядко се замисляме в какво се впускаме. И така понякога се оказва, че се влюбваме в грешния човек, както три зодиакални знака рискуват да се случи по време на тригон на Луната с Венера на 28 май 2024 г.

Още: 3 зодиакални знака преодоляват проблемите си и намират щастието до 2 юни

Телец

Последното нещо, от което се интересувате, когато се влюбите в даден човек, е неговата автобиография. Вие не сте там, за да видите какво ви очаква, ако влезете във връзка с него, тъй като сте много отдадени на това да живеете в настоящето. Бъдещето е за някой друг и именно там е тревогата. Избягвате подобни неща, така че когато се влюбите, ако се окаже, че той е „неподходящият човек“, така да бъде. Ще живеете.

По време на тригон на Луната с Венера в живота ви ще се появи някой нов човек и няма да проверите препоръките му. На 28 май се влюбвате силно и хвърляте цялата предпазливост на вятъра. Макар че другите може да не са съгласни с вашия романтичен стил и да имат предупреждения към вас, вие наистина не се интересувате от това какво мислят другите за вас, за вашите избори или за хората, с които се срещате. Ще се влюбите в когото пожелаете, тъй като тук става въпрос за вашия живот.

Според вас животът не е нищо, без да се учите от грешките си, и макар да не се вълнувате от това, че ги допускате (особено когато става въпрос за любов и романтика), ще рискувате и ще оставите картите да паднат както могат. Когато се влюбвате, се наслаждавате на момента и ако по-късно трябва да платите за този момент със съжаление, тогава какво от това? Това е вашето чувство, Телец. Всичко е наред според вас.

Скорпион

Влюбването в грешния човек по принцип е част от процеса за вас, Скорпион, тъй като не сте идеалист, за какъвто ви мислят другите. Когато някой грабне сърцето ви, вие се съгласявате с него. И по време на Луната в тригон с Венера ще направите точно това, тъй като всичко ви се струва доста хубаво и нищо от това не ви кара да се чудите как ще изглежда бъдещето. Не сте влюбени с цел или план; просто сте там и се наслаждавате на живота, когато той идва при вас.

Опитът ви прави всестранно развита личност, а опитът, който ще придобиете на 28 май, ви позволява да разберете, че поемането на рискове е това, което прави живота ви забавен. Възможно е да имате този опит с някого, който е напълно неподходящ за вас, но в момента не можете да видите това. Не е като тяхната „неправилност“ да е трагична или опасна, просто може да не продължи така, както е.

Така че това е ваша работа. И като те познавам, ще се възползваш от този шанс, защото си жив в момента и това е, което ти е приятно. По време на Луната в тригон с Венера любовта витае във въздуха и тъй като не търсите договор, който да утвърждава съвършенството на връзката, можете да се развивате така, както досега.

Водолей

Вече знаете, че сте се влюбили в грешния човек и по някаква причина това изглежда притеснява другите хора много повече, отколкото вас. Всъщност изобщо не ви притеснява, Водолей, което е интересно, като се има предвид, че вие сте този, който ще почувства разочарованието. Но това е бъдещето, а кой има нужда да се тревожи за бъдещето? Не и вие, Водолей. Времето е сега.

Интересното при вас е, че този „неподходящ човек“ е съвсем подходящ за вас точно сега. Вие не сте като другите хора, Водолей; вие сте индивидуални и уникални и транзити като Луна тригон Венера наистина разкриват това у вас. Не се обвързвате дългосрочно; току-що сте се влюбили. Не получавате никакви лоши вибрации от този човек, така че, според вас, може и да се наслаждавате на това, което имате, докато го имате.

Още: Какво трябва да знае всеки зодиакален знак за седмицата от 27 май до 02 юни

Ако това разстройва другите, тогава може би трябва да си намерят живот, вместо да обръщат толкова внимание на вашия. Вие сте човек, който жадува за преживявания, и няма такова нещо като „погрешно“. Ако даден човек влезе в живота ви, значи така е трябвало да бъде, независимо от това до какво води присъствието му в живота ви. Не можете просто да стоите в спалнята си с надеждата идеалният човек да почука на вратата и да ви избави от грешките; всъщност вие сте отворени за всичко, което животът ви предлага, както положително, така и отрицателно.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес