Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свети Георги ще даде крила на 4 зодии за празника

03 май 2023, 21:13 часа

Знаете ли кой е най-известният светец в България? Разбира се, че става въпрос за Свети Георги! 6-ти май е денят, в който цялата страна почита светия мъченик. И ако сте родени под един от 4-те зодиакални знака, които ще ви разкрием, този празник може да ви донесе специални благоприятстващи енергии. Италианците имат фразата „Dolce far niente“, което буквално означава „сладко безделие“. В тази статия ще говорим за 4-те зодии, които ще се насладят на малко сладко безделие през идващия Гергьовден.

Водолей

Кой ли не обича да си почива? Дните през 6-ти и 7-ми май могат да престанат да бъдат обикновени за някои зодии, които ще привлекат специалната енергия на Свети Георги. Ако сте Водолей, може би смятате, че това ще бъде един обикновен празник, но Свети Георги ще отвори портите на комуникацията за вас. Затова, Свети Георги ще ви даде крила, за да откриете нови начини да се свързвате с другите.

Стрелец

Празникът на нашия светец ще ви даде време да се отпуснете от тежките дни, които сте преживели. Само седнете и релаксирайте си с хоби, тъй като Свети Георги ще ви даде крила да избягате към изкушението на приключенията.

Скорпион

Както известно, Скорпионите обичат да имат контрол, но този празник ще ги научи да го отпуснат. Свети Георги ще ви даде крила, за да избягате от неприятностите. Ще имате време да се наслаждавате на собственото същество и да мечтаете за нещата, които искате да постигнете.

Везни

И накрая, Изглежда, че Везните винаги търсят баланс, но Свети Георги ще ви даде крила, за да се наслаждавате на удобното, без да трябва да се тревожите за баланса. Трябва да сте тези, които правят правилните работи, когато трябва да ги правите, но през празника на Свети Георги се наслаждавайте на времето, което ритъмът на живота ви насочва.

Някои хора ще кажат, че годините се измеждат докато забавленията идват и си отиват. Но на идващия Гергьовден няма нужда да се тревожите с това. Спокойно можете да се разпуснете и да се наслаждавате на малко „сладко безделие“. Сега знаете, че ако сте родени под Водолей, Стрелец, Скорпион или Везни, Свети Георги ще ви даде крила да се наслаждавате на празника му през 6-ти, а дори и през 7-ми май. Така че, готови ли сте да потърсите своето „сладко безделие“?

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес