Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 9-15 септември 2024 г.

07 септември 2024, 13:15 часа

През новата седмица две от зодиите ще имат сериозни финансови придобивки. Други ще трябва да бъдат внимателни при шофиране. Кои са те и какво ще се случи на другите вижте в новия седмичен хороскоп за 9-15 септември 2024 г.

Месечен хороскоп за септември 2024 г. 

Седмичен хороскоп за Овен

Още: 4 зодии, които постигат успехи с лекота

За  представителите на знака Овен седмицата ще започне обещаващо – най-вече благодарение на спокойствието и дисциплината, които ще проявят. Мнозина ще демонстрират прагматизъм и решителност в професионалното поприще, което значително ще подобри позициите им. В средата на седмицата ще изпитате известна еуфория от постигнатото, но тя много бързо ще изчезне заради самите Овни – малцина ще могат да устоят на самохвалството и демонстративната арогантност. Седмицата ще завърши доста положително, защото мнозина ще могат да реализират отдавнашни лични идеи, свързани с творчество и съзидание. Здравето ще бъде доста стабилно и само самите Овни могат да му навредят, като пренебрегнат правилното хранене и режим на сън.

Седмичен хороскоп за Телец 

За Телците седмицата ще донесе не само добро настроение, но и радостни събития, новини или парични постъпления. В средата на седмицата трябва да обърнете внимание на здравето си. Почивните дни е добре да прекарате с любимите си хора, на чист въздух, в активни дейности. Положителните промени в романтичната сфера ще се случат с напредването на дните  - към уикенда. Финансовото Ви състояние ще Ви позволи да харчите прилични суми за себе си и своите прищевки. Професионални успехи ще имат онези от Вас, които се занимават с творчество. 

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 7 септември

Новата седмица ще донесе на знака Близнаци успех в кариерата. Мнозина ще могат да увеличат доходите си, както и да получат перспективи за по-нататъшно движение напред. В средата на седмицата се препоръчва да намалите темпото. През този период съществува риск да бъдете въвлечени в проекти или дискусии, които нямат добри шансове за развитие. Краят на седмицата ще бъде посветен на романтиката и връзките. Здравето обещава да бъде стабилно, но трябва да обърнете повече внимание на опорно-двигателния си апарат.

Седмичен хороскоп за Рак

През новата седмица е препоръчително да намалите  деловата активност. Отложете решаването на финансовите въпроси за края на седмицата – особено ако са свързани с наследство, застраховки, кредити и други плащания. Родителите ще бъдат натоварени с повишено натоварване поради началото на учебната година. Сега е добре да обърнете внимание на здравето си. Романтичната сфера ще зарадва Раците с приятни подаръци или изненади от страна на интимния партньор. 

Седмичен хороскоп за Лъв 

Още: Таро хороскоп за 7 септември

Лъвовете ще прекарат емоционално бурна седмица, свързана не само с професионални дела, но и с въпроси, свързани с обществената им дейност. Опитайте се да проявите уважение към събеседниците си. Финансовата ситуация може да се влоши поради големи и ненужни разходи, направени под влияние на емоции и желание да се подчертае материалното състояние и да се впечатли хората. Здравето на Лъвовете може да пострада само поради начина на живот и прекаляване с храната и употребата на алкохол.

Седмичен хороскоп за Дева

Новата седмица ще бъде особено успешна за онези представители на знака, които се занимават с финанси и наука. Сега всички работни процеси ще протичат по предварително начертани планове, проблемите ще се решават бързо. Материалните награди за ефективна работа също обещават да бъдат щедри. Здравето ще е доста стабилно, но има рискове от вирусни инфекции през втората половина на седмицата. Някои представители на знака прекалено явно ще търсят разнообразието във връзката си, като по този начин предизвикат ревността на партньора си.  

Още: На тези зодии им предстоят големи промени в личния живот в неделя!

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни 

За Везните почти цялата седмица обещава спокоен и премерен живот - както в професионалната сфера, така и в отношенията с партньори и приятели. Почивните дни ще донесат много емоции, свързани с любовта. Очакват Ви нови запознанства, които бързо ще се превърнат в сериозни отношения Сега ще се радвате на подаръци и други материални придобивки. През първата половина на седмицата ще трябва да обърнете повишено внимание на здравето си. 

Седмичен хороскоп за Скорпион 

Още: Възход и падение: Кои зодии ще преживеят емоционални върхове и спадове през следващата седмица?

През новата седмица е добре представителите на знака Скорпион да намалят социалната активност и да сведат до минимум контактите и общуването. Това не само ще помогне да избегнете възможни конфликти и неприятности, но и ще ви предпази от физически и материални щети. Не се препоръчва шофирането на кола до четвъртък. Втората половина на седмицата ще предостави възможности за постигане на лични цели, свързани с финанси и материално благополучие. В четвъртък и петък ще се появят възможности за получаване на пари от неочаквани източници. Краят на седмицата ще бъде посветен на романтиката и отношенията с партньорите. 

Седмичен хороскоп за Стрелец 

За Стрелците, чиято дейност е свързана с научни изследвания, седмицата ще предостави възможности ясно да проявят себе си и своите постижения. Някои не само ще бъдат в светлината на прожекторите, но и ще получат значителни материални награди за усилията си. В средата на седмицата има шанс да пострадате поради прояви на непрактичност и прекомерна щедрост към тези, които малко го заслужават. Романтичната страна на живота обещава да бъде стабилна и предсказуема и свободните представители на този знак могат да очакват приятни ситуации, които ще ги принудят да преразгледат отношението си към старите си познати от противоположния пол от приятелската зона. Финансовото състояние на Стрелците ще се подобрява през цялата седмица.

Седмичен хороскоп за Козирог 

Още: Кои зодии ще имат късмет с парите през октомври?

Представителите на знака Козирог е добре да отделят време за разрешаване на въпроси, свързани със заеми, застраховки или наследство. Сега е най-благоприятният момент да раздвижите нещата или да изясните перспективите си. Професионалните грижи ще изискват концентрация в средата на седмицата – тук ще трябва да положите интелектуални усилия, както и математически способности. Не се препоръчва на Козирозите да карат кола или да се занимават с екстремни спортове след четвъртък - поради високия риск от нараняване и попадане в ситуации, криещи заплаха за здравето. Финансовото положение на Козирозите ще бъде стабилно, както и романтичната страна на живота. През почивните дни е препоръчително да се погрижите за физическото си здраве.

Седмичен хороскоп за Водолей 

През новата седмица е добре да избягвате конфликти и конфронтации с обкръжението си - поне до четвъртък. През първата половина на седмицата ще сте в сложно емоционално настроение. Но още в четвъртък мнозина ще почувстват прилив на сили и положителни емоции. Това ще подобри микроклимата на работното място, отношенията с другите, а също така ще осигури късмет във финансовите въпроси и дела. Водолеите ще имат възможности за пазаруване през уикенда, както и за грижа за външния си вид, посещение на спа салони, козметик или фризьор. Получените резултати ще радват Водолея доста дълго време. Романтичната сфера обещава приятни неочаквани ситуации и изненади.

Седмичен хороскоп за Риби

Още: Съдбата ще изпрати неочаквани изпитания за тези зодии в понеделник!

Представителите на знака Риби ще попаднат в ситуации, в които, за да постигнат желания резултат, ще трябва да действат извън рамките на позволено. Победители ще бъдат тези, които успеят да прекрачат обичайните шаблони и стереотипи, а също така да се пробват в ролята на водещи - да бъдат в центъра на вниманието и да се наслаждават. Последиците от това поведение ще бъде не само интересни предложения за нова работа или проект, но и насърчение от ръководството. Някои ще успеят да реализират дългогодишните си кариерни амбиции. Здравето на Риби обещава да остане стабилно, а в романтичната сфера предстоят важни събития.

Дневен хороскоп за 7 септември 2024 г.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес