Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 7-13 октомври 2024 г.

05 октомври 2024, 09:36 часа

През новата седмица една от зодиите я очаква съдбовна среща, друга може да подобри финансовото си състояние. Друга ще изпитва емоционален дискомфорт. Кои са те и какво ще се случи на останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 7-13 октомври 2024 г.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през октомври 2024

За Овните седмицата ще донесе възможности за подобряване на финансовото им състояние, свързано преди всичко с партньори или съвместни проекти. През втората половина на седмицата трябва да се съсредоточите върху здравето си, като обърнете внимание на диагностичните процедури, както и на съществуващите хронични заболявания. В противен случай незначителните неразположения рискуват да се превърнат в сериозни проблеми, които ще трябва да се справяте дълго време. Романтичната сфера ще донесе изненадващо спокойствие и приятни емоции за повечето представители на този огнен знак. Що се отнася до професионалната сфера или обучението, Овенът може да има трудности, които могат да бъдат преодолени само като се обединят с някого или помолят за помощ.

Седмичен хороскоп за Телец

За Телците началото на седмицата ще бъде период на суетене и емоционален дискомфорт, най-вече поради огромното количество разнообразна информация, за чието систематизиране биха помогнали Девата или Козирогът. Средата на седмицата ще донесе много радост в областта на романтиката и връзките, приятни изненади, подаръци, внимание – както от нови приятели, така и от съществуващи постоянни партньори. По-добре е Телецът да прекара последния ден от седмицата у дома, като избягва да шофира, да спортува и да посещава многолюдни места.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: 3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през октомври 2024

За Близнаците седмицата ще донесе нови възможности за реализиране на кариерни амбиции, подобряване на финансовото им състояние, както и появата на покровители от кръга на властващите. Близнаците ще успеят да заинтересуват последните със свои интересни проекти или идеи, които ще се окажат много перспективни. Бизнесмените вероятно ще получат изгодни договори, а бохемите вероятно ще спечелят нов кръг на заслужена популярност. Тези, които се занимават с реклама и маркетинг, могат да намерят обещаващи проекти за себе си, които могат да бъдат изпълнени доста бързо и финансово изгодни. Рисковете за здравето ще бъдат високи през последните няколко дни от седмицата, които трябва да прекарате в спокойна обстановка с любими хора.

Седмичен хороскоп за Рак 

Раците ще трябва да се потопят в професионални дела и грижи, особено ако представителите на този воден знак участват в производството. Бизнесмените също ще трябва да работят усилено, да се местят и да контактуват с нови хора. Уикендът обещава да бъде наистина приятен, най-вече заради възможността за почивка и прекарване на време с любимите хора. Раците, които все още не са срещнали своя партньор, ще имат шанс за съдбовна среща. Ще бъде важно открито да покажете своите емоции и симпатии и да не се страхувате от надигащите се чувства. Здравето ще е крехко, така че не си правете експерименти с него.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през октомври 2024

Лъвовете, занимаващи се с изкуство, могат да яхнат вълна от слава и популярност през новата  седмица. Сега те ще бъдат ярки, очарователни, ще демонстрират своите таланти и открито ще показват положителни емоции. Жените ще имат повече фенове и обожатели от противоположния пол, като някои от тях ще бъдат решителни и сериозни. Въпреки това краят на седмицата леко ще намали положителния потенциал. Здравето също може да бъде изложено на риск поради риск от наранявания и злополуки... По-добре е да прекарате уикенда далеч от обществото, сред природата, в спокойна среда.

Седмичен хороскоп за Дева

През новата седмица Девите ще се вглъбят в решаването на важни проблеми – както в професионалната сфера, така и в собствените си дела. Те ще използват всяка възможност за себереализация, кариерно развитие, получаване на желана позиция или нова работа. Мнозина ще успеят да решат поставените задачи. Финансовото ви състояние ще се подобри през втората половина на седмицата, но почивните дни е добре да прекарате в приятелска компания. Последното ще помогне на Девите да се справят с постъпващата обезпокоителна информация и да бъдат конструктивни. Здравето ще бъде добро, при условие че се грижите добре за него.

Още: Тези 6 зодии ще са нещастни през октомври 2024

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Везните е добре да установят нови връзки предимно с хора от други държави, градове и региони. Мнозина ще се справят успешно с тези задачи, а някои представители на знака дори ще спечелят нови приятели. Свързаните с изкуството и творчеството могат да получат интересни предложения, които значително ще подобрят финансовото им състояние в бъдеще. Романтичната сфера ще бъде богата на общуване, флирт, срещи и внимание от страна на  противоположния пол. Рискове за здравето могат да възникнат от изстиване или вирусни инфекции.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: След 15-ти октомври: Вратата на богатството ще се отвори за 3 зодии!

Скорпионите ще прекарат неравна седмица, като по-голямата част от нея ще трябва да посветят на подобряване на финансовото си състояние. Мнозина ще имат нови възможности за неочаквани печалби – възможни са доходи или подаръци през първата половина на седмицата. Уикендът ще бъде много тревожен за представителите на водния знак, тъй като ще им се наложи да се сблъскат с неясни събития или информация, върху които ще трябва интензивно да обмислят, преди да предприемат каквото и да било. Между другото, повечето Скорпиони ще могат да направят правилните изводи и да извлекат максимална полза за себе си.

Седмичен хороскоп за Стрелец

За Стрелците седмицата ще донесе успехи, постижения, издигане до първи роли и популярност. Материалната сфера също ще се подобри - ще се появят нови възможности, източници на доходи и перспективи. Почти през цялата седмица представителите на знака ще са в приповдигнато настроение, ще получават заслужени комплименти и ще се радват на приятни изненади от Вселената. През почивните дни положителните тенденции леко ще „разредят“ напрегнатите романтични отношения с вашите партньори. Тези, които могат да усмирят амбициите си, да покажат сдържаност и скромност, отказвайки се от първите роли, в крайна сметка ще спечелят. Здравето обещава да бъде стабилно - трябва да се обърне внимание само на храносмилателната система през втората половина на седмицата.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: Език мой = враг мой! За кои зодии важи това правило?

Козирозите ще трябва да работят неуморно почти цяла седмица, но постигнатите резултати ще си заслужават усилията. Мнозина ще могат да увеличат доходите си, да отворят нови обещаващи области за печалба, а също така ще имат шанс да получат неочаквано предложение за съвместен печеливш проект. Родителите ще трябва да се занимаят с проблемите на децата си и да им помогнат, включително финансово. Тези, които имат проблеми с бъбреците, трябва да обърнат внимание на здравето си. Също така Козирозите трябва да се пазят от вирусни инфекции, особено когато пътуват през втората половина на седмицата. Почивните дни е добре да прекарате в разходка с приятели.

Седмичен хороскоп за Водолей

На Водолеите се препоръчва да демонстрират своята добронамереност и емоционална стабилност пред другите почти през цялата седмица. Това ще ви позволи да спечелите популярност и да привлечете вниманието на началниците си, които ще оценят високо тези важни качества. На някои ще бъдат предложени нови позиции или ще бъдат възложени допълнителни отговорности. Материалната страна на живота ще ви зарадва с нови перспективи за печалба, придобиване на имущество или неочаквани подаръци. Романтичната страна на живота ще бъде в хармония с желанията и стремежите на Водолея, а здравето ще остане непроменено.

Седмичен хороскоп за Риби  

Рибите ще се радват на положителна седмица, но само при условие, че успеят да поддържат градивна нагласа в работата, без да се разсейват от моментни емоции. Мнозина ще имат възможност да влязат в общественото пространство и да демонстрират своите таланти, способности и умения. Ще бъдат задоволени и кариерните амбиции на Рибите, заети във финансовите сфери. Здравето може да се влоши, черният дроб и жлъчният мехур могат да бъдат изложени на риск. Романтичната сфера ще ви зарадва - преди всичко с подобрени отношения със съществуващите партньори.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес