Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

21 септември 2024, 09:21 часа

През последната седмица на септември 2024 г. пред една от зодиите ще се отворят много нови възможности. Как да се възползва от тях и какво ще се случи на останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 23-29 септември 2024 г.

Месечен хороскоп за септември 2024 г. 

Седмичен хороскоп за Овен

Последната седмица на месец септември 2024 г. ще зарадва представителите на знака Овен с бъдещи житейски перспективи. Мнозина от Вас сега ще трябва да вземат сериозни решения: както в професионалната сфера, така и в личните отношения. Тези решения ще окажат влияние върху доста дълъг период от живота, така че си струва да вложите цялата си мъдрост и благоразумие. Препоръчително е да намалите физическата активност в средата на периода.  Романтичната страна на живота ще поднесе на Овена някои изненади, но дали те ще се окажат приятни или не много зависи от личния хороскоп на всеки представител на този огнен знак. 

Седмичен хороскоп за Телец

Телците, продължаващи тенденциите от предишния период, се съветват да бъдат особено внимателни при шофиране на кола, както и при пътуване по вода. Дори краткото пътуване с кораб или лодка заплашват с неприятности. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за всякакви материални и финансови дела. Предстои Ви успех, приятни перспективи и възможности за благоприятно разрешаване на дългогодишни финансови въпроси. Здравето на Телците ще бъде доста стабилно. Периодът ще бъде изпълнен със запомнящи се романтични моменти. 

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Дневен хороскоп за 20 септември 2024 г.

Близнаците се съветват да обърнат внимание на външния си вид и имиджа си. През новата седмица ще достигнете до голяма аудитория и затова трябва да изглеждате не просто добре, но и зашеметяващо. Може би има смисъл да се обърнете към професионални стилисти или имиджмейкъри. Колебанието и нерешителността, появили се в средата на седмицата, ще бъдат заменени от самоувереност и самоувереност. Резултатите няма да ви накарат да чакате и ще се радвате на повишена популярност, авторитет, напредък в кариерата или увеличен финансов поток. В романтичната сфера Близнаците ще са склонни да наблягат на сексуалната страна на връзката.

Седмичен хороскоп за Рак

През първата половина на седмицата представителите на знака Рак е добре  да избягват конфликти и противопоставяния в професионалната сфера. Това ще ви позволи да запазите репутацията си и дори, в някои случаи, позицията си. Втората половина на седмицата си струва да обърнете внимание на тялото си – повишете физическа си активност. Може би трябва да оптимизирате диетата си и да увеличите времето за активен отдих. Препоръчва се да прекарате почивните дни сред природата, в близост до естествени водоеми. Романтичната сфера ще излезе на преден план сред онези Раци, които отдавна търсят своята сродна душа.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Хороскоп за утре, 20 септември: 105% късмет за Девите, но Водолеите да имат едно на ум

Пред последната седмица на септември 2024 г. Лъвовете ще могат да покажат всички страни на своята ярка природа, да демонстрират своите способности и таланти публично и да постигнат признание и популярност. Но при едно условие: трябва да преодолеете мързела си и да преодолеете слабостите си. Само така ще се радвате на полезни познанства и връзки, които ще изиграят важна роля в последващите професионални и бизнес амбиции. Здравето ще бъде на нивото, на което самите Лъвове ще се погрижат за него, а основната препоръка за поддържането му е да избягват преяждането и алкохола. Финансите ще бъдат положителни перспективи за по-нататъшен растеж.

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Дева

Тази седмица Девите ще бъдат успешни и активни и то не само в професионалните дела. Родителите ще могат да помогнат на децата си, да ги насочат и мотивират да направят по-нататъшни стъпки нагоре. Финансовата сфера също ще бъде в ред, особено ако представителите на знака не харчат пари под въздействието на моментни емоции, а също така пазят парите си от измамници и авантюристи, които обещават лесно и бързо забогатяване. Здравето на Девата ще бъде добро, а сферата на романтиката и връзките ще ви зарадва с приятни изненади. Почивните дни посветете на времето, прекарано сред природата.

Седмичен хороскоп за Везни

Още: Какво предстовлява асцендентът в астрологията

Представителите на знака Везни ще бъдат изправени пред труден период, изпълнен с колебания и съмнения, особено що се отнася до първата половина на седмицата. Мнозина ще се затруднят да направят важен избор - както в работата, така и по други въпроси, включително сферата на романтиката и връзките. Този вид състояние може да се отрази негативно на вашето благосъстояние. Някои могат да изпитат всички „удоволствия“ от проявата на психосоматични симптоми. Втората половина на седмицата ще помогне за неутрализиране на последствията от първата. Везните ще навлязат в изобретателна фаза, ще привлекат вниманието на почитатели, а някои представители на този знак дори ще навлязат в публичното пространство със своите идеи или умения. Романтичната сфера ще стане по-благоприятна.

Седмичен хороскоп за Скорпион

През първата част от седмицата Скорпионите ще имат активна интелектуална работа, която ще им донесе резултати в съвсем близко бъдеще. В средата на седмицата представителите на този воден знак се съветват малко да се „успокоят“, да сведат до минимум контактите, да не влизат в спорове и конфликти и да предпочетат уединения начин на живот. Втората половина на седмицата ще бъде период на прозрения, прозорливост и точни прогнози за бъдещето. Скорпионите ще могат ясно да видят тенденцията на предстоящите събития, да разберат възможните варианти за участието си в тях и да оценят рисковете за себе си и хората около себе си. Здравето едва ли ще създаде проблеми, а финансовото ви състояние ще се подобри.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Още: Кои зодии скоро ще строшат хомота, който влачат от години?

През последната седмица на септември Стрелците е добре да се пазят само от собствената си непрактичност, която може да е следствие от емоционалното им състояние. Мнозина ще бъдат склонни да се съблазнят от обещания от хора, които не познават и да се доверят на потенциални измамници. Доброто настроение в края на седмицата ще осигури приятно общуване, популярност в обществото, както и признание от страна на безспорните силни страни на Стрелците - организационни, преподавателски и комуникативни умения. Здравето ще бъде доста добро, особено ако се обличате според времето и отделяте достатъчно време за сън.

Седмичен хороскоп за Козирог 

Козирозите ще трябва да се справят с финансови проблеми, застраховки, наследство или заеми. Най-добре е да разрешите всички тези проблеми от четвъртък нататък. Тук ще бъдат отворени много врати и ще получите помощ от висшестоящи. От понеделник до вторник е добре да се решат въпроси, свързани с обучението, получаването на информация и математическите изчисления. Това време трябва да бъде посветено и на планиране за близкото бъдеще. Здравето едва ли ще създава проблеми на Козирозите, но ще трябва да положат усилия, за да поддържат добра физическа форма. По отношение на личните финанси ще е необходимо да преминете към режим на разумно спестяване.

Седмичен хороскоп за Водолей

Още: Тези 4 зодии да се готвят за големи кариерни промени през есента

За Водолеите последната седмица на септември 2024 г. ще донесе нови възможности за самоизява. Мнозина ще опитат необичайни за себе си роли и ясно ще изпъкнат пред обществото. Тези, чиято дейност е свързана с науката и техническите разработки, могат да направят огромен скок напред, изпреварвайки повечето си конкуренти. Учителите Водолеи ще се радват на повишено внимание и популярност, а представителите на творческите професии могат да създадат наистина уникални шедьоври. Доброто здраве ще бъде осигурено не толкова от здравословен начин на живот, колкото от положителни емоции и състояние на вдъхновение.

Седмичен хороскоп за Риби

Представителите на знака Риби могат да претърпят малки загуби поради необмислени действия във финансовата сфера. Тук е по-добре да не се увличате с лесни начини за забогатяване - повечето от тези методи ще се окажат измамни. Приятелите Скорпион или Козирог могат да ви предпазят от прекалено лековерие. Първите са в състояние да дадат точна прогноза за резултатите от забогатяването, докато вторите буквално ще докажат на Рибите безсмислието на уж печелившите инвестиции. В края на седмицата представителите на знака ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол, а комплиментите, които получават заслужено ще бъдат отдадени на собствения им чар и таланти.

Зодиите, които са известни като майстори на манипулацията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес