Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 21-27 октомври 2024 г.

19 октомври 2024, 13:16 часа

През новата седмица една от зодиите ще има шанса да намери по-сериозна и високо платена работа. Коя са те и какво ще се случи на останалите знаци вижте в новия седмичен хороскоп за 21-27 октомври 2024 г.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Седмицата ще бъде много успешна, ако успеете да запазите доброто си настроение от началото на седмицата до края. В сряда трябва да внимавате с подаръци от хора, с които сте свързани по делови въпроси. Това може да бъде изтълкувано като подкуп и да бъде използвано срещу вас. В четвъртък евентуални неприятности може да ви накарат да отстъпите в личен план. Считайте това за маневра и не се отказвайте, дори да трябва да започнете отначало. През целия период е по-добре е да разчитате на собствените си сили. Каквото постигнете сега ще Ви служи много дълго време.

Седмичен хороскоп за Телец

През новата седмица ще можете да работите здраво и да си починете прекрасно. Но ако искате да направите тези дни наистина незабравими, ще трябва да поемете инициативата в свои ръце. Моментните проблеми всъщност не са нищо повече от илюзия. Основното за вас е да не пренебрегвате наистина обещаващи проекти. Потопете се в новата информация и направете съответните изводи. В началото на седмицата не е желателно да вземате сериозни решения и да започвате нови неща. В сряда и събота ще се характеризират с общителност и непринуденост в общуването. Няма нужда да се криете у дома, има голям шанс да разширите кръга си от полезни познанства. Спокойствието и изобретателността в отношенията с другите явно ще ви бъдат от полза.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Дойде денят, в който някои зодии ще се чувстват като риба на сухо

През новата седмица е най-добре да се съсредоточите се върху работата, особено ако тя е свързана с творчество. Сега може да си осигурите солидна печалба, също така  моментът е добър да изследвате нови далечини и хоризонти в професионалната сфера. В средата на периода ще можете да вдъхнете живот на най-необикновените идеи. Личният ви живот също ще ви радва. Вашият избраник е готов да направи много за вас. И това не са празни приказки, той или тя ще го докаже с дела.

Седмичен хороскоп за Рак

Работните дела през тази седмица ще преминат в по-спокойна атмосфера, въпреки че изблиците на конфликт все още могат да ви държат в напрежение. Време е да започнете внимателно и старателно да изработвате детайлите на проекта, върху който работите. Във вторник ще трябва активно да защитавате интересите си. Ще можете да докажете на другите правото си на самостоятелност и независимост. Седмицата може да се окаже доста напрегната, но ползотворна за вас. В четвъртък сдържайте емоциите си и умерете амбициите си, за да не объркате нещата и загубите постигнатото до този момент. Мъдростта и търпението ще бъдат вашите основни съюзници.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: На 19 октомври: Числото 19 отваря вратата на щастието пред 4 зодии

Седмицата е благоприятна за творческа и делова активност. Времето на неуспехите е останало зад Вас. Можете да се радвате и да действате, през целия период ще бъдете преизпълнени с творческа енергия. Разширете хоризонтите си, научете нещо ново. Вие сте напълно способни да овладеете чужд език или друго умение, което ще Ви помогне да се издигнете. Някои представители на знака ще намерят по-обещаваща и високоплатена работа. Ако сте необвързани, може би тази седмица ще подобри ситуацията.

Седмичен хороскоп за Дева

Седмицата е благоприятна за вас в почти всички отношения. Ще успеете в много, особено ако работите не сами, а в сътрудничество с други, ще бъде по-лесно и по-изгодно. Вярно е, че за това ще трябва да се сдържате от време на време и да не говорите прекалено. Не отблъсквайте партньорите си с прекалено критични забележки. Можете да мислите каквото искате за другите, но не оказвайте натиск и избягвайте морализаторската интонация в разговорите. Това ще ви помогне да поддържате добри взаимоотношения с другите.

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 19 октомври 2024

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Още в началото на седмицата ще съумеете светкавично да разрешите голяма част от проблемите, които възникват пред вас. Ако не се отпуснете, пред вас ще се открият блестящи перспективи. Трябва да слушате вътрешния си глас, сега той ще ви помогне интуитивно да изберете правилното решение. През втората половина на седмицата е важно на всяка цена да избягвате конфликтите в работата и в семейството. Няма да можете да се отървете от проблемите в личния си живот в движение. Ще трябва да съберете сили и временно да се оттеглите на заети преди това позиции.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: Дневен хороскоп за 19 октомври 2024 г.

Новата седмица е добър момент да покажете талантите си и да получите много изгодна оферта. Деловата активност ще Ви донесе успех и кариерно израстване. Можете лесно да убедите партньорите си, че сте прави. Няма да се налага да отлагате решаването на важен въпрос. Партньорите Ви ще са готови да ви изслушат, вашето мнение ще бъде взето под внимание. Можете да разчитате на много значително възнаграждение за уникална услуга, която ще окажете на някого.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Ако обмисляте смяна на работата, сега е добър момент да потърсите. Опитайте се да завършите нещата, които сте започнали, така ще избегнете недоразумения и неприятности. Можете да разчитате на помощта на вашите приятели. В сряда ще пристигне дългоочаквана информация, която ще отвори нови възможности. Пътуванията и командировките ще бъдат успешни в четвъртък. През почивните дни обърнете повече внимание на релаксацията, опитайте се да бъдете по-често извън града. Природата ще повлияе благотворно на вашето настроение и самочувствие.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: Големият Таро хороскоп за НОЕМВРИ 2024

През новата седмица е добре да съберете сили и да не си позволявате да се отпускате и обезсърчавате. Обмислете причината за неуспехите си, не изпускайте от поглед дребните неща, преди да вземете окончателно решение и тогава определено ще успеете. Най-активните и решителни представители на този знак може да имат възможност да открият собствен бизнес. В сряда е по-добре да не се срещате с началниците си, още по-малко да се опитвате да им докажете нещо. Добри новини за личния ви живот са вероятни в петък.

Седмичен хороскоп за Водолей

Тази седмица може да ви озадачи и дори да ви разстрои. Сегашната ситуация ще изглежда неразрешима, докато не се сетите да поровичкате  в паметта си. Нещо подобно вече се е случило и е добре да използвате предишния си опит. Понеделник е подходящ ден за приключване на стари задачи и обобщаване на резултатите. В петък е по-добре да правите дребни неща, които не изискват нервно напрежение. Събота ще донесе радост от срещи с приятели и съмишленици.

Седмичен хороскоп за Риби

Тази седмица не се опитвайте да решавате всичко със сила и манипулация. Сега възприемчивостта и гъвкавостта ще ви позволят да придобиете истински съмишленици за дълго време в лицето на вашите непосредствени партньори. В средата на седмицата може да се окажете пред необходимостта да направите избор; действайте спокойно, обмислено и без да бързате. В края на седмицата може да реагирате твърде емоционално на текущите събития и да увеличите броя на проблемите.

Още: Голям келепир очаква 4 зодии през ноември

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес