Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лошо пълнолуние: Кои зодии ще събират сърцето си с ръце?

18 юли 2024, 15:13 часа

Пълнолунието е астрономическо явление, при което Луната е напълно осветена и видима от Земята. Това е период на кулминация, когато емоциите и чувствата са в пиковия си момент. Влиянието на пълнолунието върху зодиите е различно и зависи от разположението на планетите и астрологичните аспекти. Но не всяко пълнолуние носи радост в живота ни. На 21 юли ще се случи пълнолунието в Козирог, което ще бъде успешно за повечето зодии. Въпреки това, има три зодии, които ще изпитат сериозни любовни разочарования и ще трябва да събират сърцето си с ръце. Научете кои са тези зодии и какво ги очаква по време на това асторологическо събитие.

Рак

Раците обичат да обгрижват своята половинка. Те са готови да подадат ръка във всяка ситуация и да изслушат проблемите на своя партньор с безкрайно търпение. Всяка част от техния ден е посветена на това да направят живота на любимия човек по-лесен. Въпреки това, понякога прекалената им грижа може да се превърне в тежест за партньора им. Когато Раците разберат, че техните усилия са били възприети като задушаващи, те ще изпитат дълбока болка. Това осъзнаване може да ги нарани дълбоко и да ги накара да се съмняват в собствените си способности да обичат правилно.

Дева

Девите искат перфектност във всичко, включително и в любовта. Те често поставят високи стандарти както за себе си, така и за партньора си. Пълнолунието в Козирог ще разкрие някои несъвършенства в отношенията им, които Девите до този момент са пренебрегвали. Това може да предизвика съмнения в тяхната любов, защото ще осъзнаят, че реалността не съответства на техните високи очаквания. Когато виждат, че усилията им не са оценени, те могат да бъдат сериозно наранени. Това разочарование ще ги накара да преосмислят своите идеали и да се замислят дали партньорът им наистина е съвършеният човек, за когото са го смятали.

Скорпион

Скорпионите по природа са склонни към подозрения. Те често анализират поведението на своя партньор и търсят скрити намерения зад всеки жест и дума. В моменти на несигурност, те могат да интерпретират дори леките промени в настроението на половинката си като признак на забавено внимание. Пълнолунието в Козирог вероятно ще изостри тези съмнения, карайки Скорпионите да се замислят дали партньорът им ги поставя на първо място. При липса на яснота, Скорпионите могат да се почувстват недооценени. Това усещане за второ място в живота на любимия човек ще ги накара да преосмислят връзката си.

Пълнолунието на 21 юли ще бъде време на изпитания за Рак, Дева и Скорпион. Въпреки че тези зодии ще изпитат любовни разочарования, те трябва да опитат да се справят с тях и да излязат по-силни от преживяното. Важно е да запомнят, че всяко разочарование е възможност за личностно развитие.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес