Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметът ще се усмихне на тези зодии през март

20 февруари 2023, 17:19 часа

Астролозите посочиха три зодии, които ще станат най-щастливи през март, защото късметът ще ги съпътства във всичко. Те ще успеят да намерят вътрешен мир и да подобрят живота си.

Лъв

През март Лъвовете трябва да разберат една истина: ако не могат да променят ситуацията, трябва да променят отношението си към нея. Не всичко е толкова страшно, колкото си представят.

Съветът към представителите на знака е да се отпуснат, да направят нещо приятно и полезно и да се радват на живота. Въпреки това през март ги очаква нещо много хубаво – нещо, което ще им даде положителни емоции и ще ги зареди с енергия за дълго време.

Дъжд от пари очаква тези зодии през новата седмица

Водолей

Водолеите ще имат късмет в отношенията с любимите си хора. Те може да се сдобрят с някого, с когото са били скарани. За целта трябва да са напълно искрени. Звездите ще бъдат на тяхна страна и ще им помогнат да намерят общ език с хората.

Дева

Девите най-накрая ще могат да решат какво е наистина важно за тях. Може би напоследък не са разпределяли правилно приоритетите си, което може да е причината за "кашата" в живота им.

Зодиите, които ще са най-щастливи в края на февруари

Въпреки това още през март те ще разрешат всичките си проблеми и ще могат да отворят нова врата към по-светло бъдеще. Съветът към Девите е да щадят себе си.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес