Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво отблъсква зодиакалния знак Риби?

18 март 2023, 10:13 часа

Като дванадесети знак в зодиакалния цикъл, Рибите са известни със своята състрадателна, чувствителна и романтична природа. Но какво да правите, ако сте на среща с Риби и нещата не вървят по план? Възможно е да има някои поведения, които отблъскват този знак и го карат да се чувства неудобно. Нека се потопим в това какво отблъсква Рибите, за да избегнете грешки на следващата си среща!

Не бъдете прекалено взискателни

Рибите мразят да бъдат поставяни в неудобна ситуация, в която трябва да избират между собствените си нужди или тези на някой друг. Те винаги се опитват да угодят на хората и им е трудно да кажат "не". Затова не очаквайте от тях да казват "да" на всяка ваша молба - това само ще ги отблъсне.

Не бъдете прекалено критични

Рибите са чувствителни и лесно се нараняват от критика. Те търсят човек, който ги оценява такива, каквито са, и предлага конструктивна обратна връзка, когато е необходимо. Ако установите, че сте прекалено критични към половинката си, направете крачка назад и си спомнете колко крехко може да бъде егото им.

Не бъдете прекалено притежателни

Рибите се нуждаят от свобода на мисълта и действията, така че ако се опитвате да ги контролирате или държите под око, това само ще ги накара да се чувстват ограничени и задушени от вашето присъствие. Това не означава, че те не искат обвързване - всъщност е точно обратното! - но се нуждаят от пространство, за да изследват себе си без външна намеса.

Не забравяйте да се смеете

Понякога животът може да стане доста тежък, но малко лекота е много полезна за този знак! Те ценят лекотата и веселието, защото те помагат да се разкрият най-добрите им качества - творчество, мечтателност и съпричастност - което ги прави още по-привлекателни от преди! Така че не забравяйте да разказвате вицове или да споделяте забавни истории с вашата половинка - това ще ѝ покаже, че не приемате себе си (или живота!) твърде сериозно.

Рибите са един от най-романтичните знаци в зодиакалния цикъл, но както при всички знаци, и при този има определени поведения, които веднага ще го отблъснат. Ако се срещате с Риби, ето четири неща, които трябва да избягвате на всяка цена: да сте прекалено взискателни, прекалено критични, прекалено притежателни или да забравяте да се смеете! Като избягвате тези постъпки, връзката ви с този воден знак със сигурност ще процъфтява с течение на времето! Успех!

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес