Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се държи всяка зодия на плажа? Овенът организира спортни игри, Телецът се радва на морски ресторанти

05 август 2024, 18:48 часа

Въпреки че хората на плажа много си приличат, там те също са различни и това може да зависи и от хороскопа им.

Ето как изглежда всяка зодия, когато реши да се отдаде на море и слънце, излежаване, наслада и хедонизъм.

Вижте още: Научете най - късметлийския ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август

Овен

Тъй като е трудно да си ги представим да не правят нищо, те ще бъдат най-активни на плажа, постоянно в движение. Възможно е да се организират различни игри, спортни дейности или дори състезание по плуване. За тях ще бъде важно да се интересувате от нещо и да се забавлявате, може би дори да поемете инициативата за групови занимания, като плажен волейбол или водни ски... Те ще бъдат особено вдъхновени по време на Олимпийските игри.

Телец

Както във всяко закрито пространство, те ще се насладят на комфорта и лукса на плажа. Те ще искат да се отпуснат на шезлонг, да се насладят на слънцето и добрата храна. Те могат да носят висококачествен слънцезащитен крем и всичко необходимо за комфортна почивка и релакс. Приятната компания ще бъде техен приоритет, точно както ресторант с топ кухня край морето.

Близнаци

Никой не се радва повече от тях на романтичните моменти на плажа. Винаги в движение, те поглъщат всичко, което плажът може да предложи, от ранна сутрин до залез и нощно плуване. На плажа те създават своя общност, срещат се с хора, разговарят с всички, изследват околната среда и се интересуват от всякакви социални дейности. Обичат да бъдат център на внимание, така че често те са тези, които палят огън или свирят на китара или събират миди.

Рак

Като всички представители на този знак, те ще бъдат фокусирани върху създаването на топли спомени със семейството и приятелите. Те могат да се опитат да направят всички щастливи, да накарат всеки да има матрак или шезлонг, да организират пикник или да приготвят специални закуски. Усещат дълбока връзка с природата и водата, разбират шума на вълните и звука, идващ от черупката... Няма по-романтичен образ в съзнанието им от двама души, които гледат заедно как слънцето потъва в морето.

Лъв

Те ще бъдат център на вниманието на плажа. Присъствието им няма как да остане незабелязано, независимо дали става въпрос за бляскав бански или големи слънчеви очила. Важно е те да се чувстват специални и да оставят впечатление на всички присъстващи, по всички възможни начини. Те обичат всички водни дейности, особено тези с прилив на адреналин, така че само от време на време ще легнат, за да изсъхнат между парапланеризъм, разходка с моторна лодка или водни ски.

Дева

Както винаги, те са организирани и практични дори на плажа. Те вероятно ще донесат всяка възможна нужда и може би дори ще имат план за всяка част от деня. Е, те ще проверят дневния ред в телефона, както и служебния имейл, само за да се уверят, че всичко върви гладко. Разбира се, те ще носят няколко бански костюма и веднага щом излязат от водата, веднага ще се преоблекат. Дебели слоеве слънцезащитен крем, дебела сянка и дебела книга се приемат за даденост на плажа.

Вижте още: Безгрижни като птички: За кои зодии щастието ще дойде през новата седмица

Везни

Те също така ще се опитат да балансират почивката и социалните взаимодействия на плажа. За тях ще е важно да са в хармонична среда и всички да са доволни. Възможно е да организират съвместно събитие или да се отдадат на разговори и общуване. Разбира се, те ще бъдат стилизирани по последен писък на модата, ще съчетават десена на банския с десена на чадъра, както и бутилката за вода. На плажа обичат да събират раковини, камъчета и черупки, след което да ги използват за снимки в Instagram и да рисуват облаци и сенки.

Скорпион

Както в живота на сушата, животът в морето ще бъде мистериозен и интензивен. Те не обичат да са на слънце много, но ще прекарат много време в мислене или изследване на дълбоките аспекти на морето, които ги очароват. Те не винаги са социални на плажа, те са по-отдадени на тишината и гмуркането. Те могат да бъдат под вода с часове, след като излязат от водата, те се оттеглят в своя ъгъл за самонаблюдение.

Стрелец

Щом усетят мириса на море, те са обхванати от ентусиазъм и приключенски порив. На брега те ще изследват или ще се опитат да научат нещо ново, като сърфиране, или може би ще наемат лодка и ще посетят скрити плажове. Те са очаровани от моряците и откритото море, където си играят китовете. Те се наслаждават на свободата и вълнението, предлагани от плажа и морето. Ако са заобиколени от хора, тогава ги проучват и получават телефонния номер и адреса на всеки.

Козирог

Ако решат да отидат на почивка, дори и на плаж, са сериозни и отговорни. Първо, те ще се съсредоточат в главата си върху проект или ще планират как да използват времето си по най-ефективния начин - докато се отпуснат и осъзнаят, че трябва да се отпуснат. И тогава, от сдържана сериозност, те се превръщат в дете и се присъединяват към децата в изграждането на пясъчни кули и градове. Точно когато са напълно отпуснати, ще се върнете на сушата.

Водолей

Те са иновативни и различни в пясъка. Първо и най-важно: обичат всичко свързано с плуването и спорта във и на вода. Освен преплувани километри, дори за кратко време, когато изсъхнат, те са подготвили нетрадиционни игри или организират забавления, които не са обичайни за плажа. Ще останете изумени от всичко, което е уникално и оригинално, а те вероятно ще имат интересни идеи за целодневна наслада.

Риби

Каквото и да правят край морето, те са щастливи. Наистина не е нужно да правят нищо – достатъчно е да гледат морето и да мечтаят. Те могат да прекарват часове в мислене и мечтания, докато гледат вълните или играта на слънчева светлина и сенки. Те също се радват на артистични изяви, могат да пишат стихове, да рисуват или просто да бъдат в спокойно и дълбоко състояние на релаксация. С други думи, те са в естествената си среда.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес