Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жената Риби и нейните тайни

01 март 2023, 22:44 часа

Много жени Риби изглеждат потайни, интровертни и загадъчни. Но в същото време сред всички знаци на Зодиака те са сред най-алтруистичните, блестящи и креативни хора.

Да се влюбиш в жената Риби или да я направиш свой приятел може да се окаже приключение, изпълнено с въображение. Рибите не са приказливи и няма да се разкрият веднага.

Рибите са винаги са в състояние да изненадат и често търсят оригинални начини да впечатлят и удивят другите. Вместо директно да каже какво мисли, много по-вероятно е жена Риби вместо това да даде плейлист с песни, пълни със скрити послания. Много са креативни.

Нещата, които зодия Риби никога няма да прости

Рибите са изключително чувствителни

Най-добрият начин да разберете напълно една Риба е да разберете какви са нейните най-дълбоки страсти. Ако жената Риби стане прекалено чувствителна и емоционална за нещо, вероятно това е защото ги е грижа. Трябва много да внимавате как да говорите с тях. Много са чувствителни, което не всеки път е нещо лошо. Много се грижат за партньора си и са внимателни.

Рибите са страхотни мислители

Жената Риби има много добър инстинкт. Тя ще оцени плюсовете и минусите и ще се опита да предвиди последствията, които заключенията могат да имат върху нея и другите. Плановете й почти винаги са успешни.

Какви са Рибите и какво да очакваме от тях?

Рибите са дълбоки личности

Общуването с жена Риби не винаги е много лесно. Понякога има сложни мисли и различно виждате за нещата. Трябва да я случаше внимателно и да очаквате неочакваното. Понякога жената Риби обича да бъде център на вниманието, типичен воден знак. Харесва й, когато другите обръщат внимание на това, което казва. Искат да са желани и им харесва да ги гледат. Това чувство, че са желани, ги кара да се чувстват ценени. 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес