Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп на късмета за 2024 г.

06 декември 2023, 20:21 часа

През 2024 г. настъпва значимо астрологично събитие – Плутон най-накрая ще премине в знака на Водолея. Обикновено положението на планетата на това място внася драматични промени, както в живота на отделните хора, така и в съдбите на цели държави. Не е изненадващо, че транзитът на планетата през свободолюбив знак ще донесе значителни промени на почти всички, някои от които може да са доста болезнени.

Годишен хороскоп за 2024 г. - Телец

Както знаем, обаче кризите, често се случват, когато дадена ситуация има нужда от промяна. Някои от зодиите ще имат шанса да насочат събитията в своя полза. Ето кои зодии ще са късметлиите през новата 2024 г.

Годишен хороскоп за 2024 г. - Рак

Телец

Още: Годишен хороскоп 2024 г. - Скорпион

Представителите на земния знак Телец ще достигнат своя връх на късмет през месеците април и май. Тогава има вероятност да получат голямо наследство. Собствениците на бизнес също имат за какво да се радват: през 2024 г. инвестициите ще бъдат изключително успешни, те ще увеличат печалбите и ще им позволят да живеят комфортно почти до края на живота си. Ако работите за някого, тогава се пригответе за повишение. Изкачването по кариерната стълбица през следващата година ще бъде бързо и сигурно.

Годишен хороскоп 2024 г. - Овен

Риби

Рибите, които се настрадаха достатъчно през последната година, най-сетне ще получат своя реванш. Късметът ще се разпростре върху кариерата ви: вероятно след дълъг период на застой ще получите изгодно предложение, което е просто невъзможно да откажете. Новата работа ще бъде първата стъпка към успеха, защото освен впечатляваща заплата, ще получите и полезни контакти, които ще ви помогнат многократно през новата година.

Още: Годишен хороскоп 2024 г. - Везни

Още: Годишен хороскоп 2024 г. - Везни

Снимка: iStock

Лъв

Предстоят сериозни житейски предизвикателства, с които няма да е лесно да се справите. Въпреки това, най-упоритите представители на знака, които няма да наведат глави пред трудностите, ще получат такава награда, за която човек може само да мечтае. Благоприятните промени ще засегнат както професионалната, така и любовната сфера. Най-вероятно ви очаква промяна в статуса. Способността да структурирате ясно работата си, да определяте лични граници и да установявате контакти с хора, ще е тайната на успеха ви през следващата година.

Дева

Още: Годината на Дракона - Китайски хороскоп за 2024 г.

Късмет очаква и Девите, макар че ще трябва да положат усилия, за да го заслужат. През 2024 г. проявете съпричастност, търсете компромиса и да помнете, че трябва да уважавате интересите и чувствата на другите хора. От края на пролетта до лятото на 2024 г. имате шанс да получите всичко, което сте искали. Дори и в най-неприятните и трудни ситуации, всичко ще се реши по най-добрия начин и винаги във ваша полза.

Снимка: iStock

Близнаци

Още: Годишен хороскоп за 2024 г. - Дева

Близнаците ще имат късмет буквално във всичко: от случайното намиране на голяма сума в джоба на зимното яке и завършвайки с по-грандиозни печалби. Годината на Зеления дракон ще бъде отлична възможност да постигнете желаната популярност. Ако искате да издадете своя собствена книга или да започнете бизнес, тогава това би било най-доброто време. Някои представители на знака ги очаква смяна на работата или местоживеенето. 

Годишен хороскоп 2024 г. - Близнаци

Водолей

Мощната енергия на Юпитер и преминаването на Плутон в знака на Водолея ще ви дарят с невиждан късмет. Възможна е коренна промяна на дейността. Приемете случващото се с благодарност, защото тя ще бъде ключът към вашия успех. Звездите обаче ви съветват да не се отпускате. Приятното затишие след постигането на първия успех не трябва да ви отказва да продължавате да побеждавате.

Годишен хороскоп за 2024 г. - Лъв

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес