Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дни на силата през януари 2024 г.

23 декември 2023, 22:11 часа

Дните на силата са най-благоприятните дни на януари. Астролозите ни казаха кои дни трябва да са най-положителни за вас и мен и защо.

2 януари е денят, в който приключва ретро движението на Меркурий

На втория ден от 2024 г. планетата на комуникацията окончателно ще прекрати своето ретроградно движение. Разузнаването, пътуванията и финансите са представени от Меркурий. Всички горепосочени области ще започнат да процъфтяват и ще престанат да бъдат проблемни. Разбира се, не без усилия, но ще бъде напълно възможно да се преодолеят проблемите и да се коригират грешките на ретроградната фаза в този ден и в следващите.

Жените от тези 4 зодии ще срещнат мъжа на живота си през 2024 г

4 януари - Марс преминава в знака Козирог

На 4-ти януари Марс ще бъде най-силен. Това е изключително добра новина, тъй като тази планета ще ни даде желание да живеем, работим и да вървим напред, което е изключително важно в началото на годината. 4 януари ще бъде ден на много добро настроение. Преди това Марс също беше силен, но от 4 януари до 13 февруари ще бъде в най-добрата си позиция за цялата следваща година. Ето защо трябва да се напрегнем и да реализираме целия потенциал, даден ни от червената планета.

14 януари - Меркурий преминава в знака Козирог

Меркурий ще остане в Козирог до началото на февруари, но самият ден на 14 януари ще бъде доста позитивен. Меркурий се чувства добре в Козирог, но този ден не може да се нарече наистина светъл. Просто много от нас в този момент ще почувстват жажда за работа и желание да станат по-добри духовно и интелектуално.

4 зодии, които през 2024 ще имат нов член в семейството

23 януари - Венера преминава в знака Козирог

Венера в Козирог се чувства в пъти по-добре, отколкото в Стрелец. Това означава, че на 23 януари планетата на любовта и физическата сила ще преобрази нашето физическо състояние и благосъстояние. Всички ще почувстваме плавен, но мощен прилив на сила. Тялото ни ще стане по-силно и ще може да издържи на повече натоварвания, но не трябва да мислим, че енергията ще бъде бездънна. Бъдете бдителни и не губете връзка с реалността.

27 януари е денят на края на ретро движението на Уран

В този ден ще има опасен съвпад на Меркурий и Марс, но краят на ретро движението на Уран не само ще компенсира негатива от този аспект, но и ще ни се отрази много благоприятно. Този ден ще бъде пълен с приятни случайни събития. Много от тях ще се появят скрити, така че не ядосвайте съдбата, ако не забележите нищо добро.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес