Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 21 септември 2024 г.

20 септември 2024, 20:00 часа

На 21 септември 2024 г. една зодиите трябва да помисли за физическата си форма. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за събота.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Тази събота останете верни на себе си, но без да се карате с другите. Проявете воля и не позволявайте да бъде нарушен балансът в отношенията.

Дневен хороскоп за Телец

Тази събота само красотата около Вас ще поддържа настроението Ви на нужното ниво. За целта първо ще трябва да разчистите около себе си. 

Още: Кои зодии скоро ще строшат хомота, който влачат от години?

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази събота филтрирайте контактите си. Общуването с хора, които не Ви носят радост може да развали деня Ви. Не правете компромиси с желанията си.

Дневен хороскоп за Рак

Тази събота е добре да помислите за физическата си форма. Докато мислите започнете дълга разходка в планината. Облечете се добре. 

Още: Тези 4 зодии да се готвят за големи кариерни промени през есента

Дневен хороскоп за Лъв

Тази събота, въпреки, че е почивен през този ден е добре да проявите повече воля и дисциплина във всички дейности, които упражнявате. Ако има изостанала домашна работа - свършете я.  

Дневен хороскоп за Дева

Тази събота общуването с близките хора може да бъде изпълнено с някои пречки. Ще Ви е трудно да бъдете добронамерени, но най-добре е да избягвате конфликтите.  

Още: Зодиите, които са известни като майстори на манипулацията

Дневен хороскоп за Везни

Тази събота, каквото и да правите търсете умереността, баланса и подхождайте със спокойствие към всяко едно действие. Ако ви е трудно - прекарайте деня сами. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази събота някой много ще иска да наложи своето виждане за това как да прекарате деня. Направете така, че желанията и на двама Ви да бъдат удовтлетворени.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази събота не се захващайте с геройства. Може да отделите време, за да ги обмислите, но още е рано за активни действия.  

Дневен хороскоп за Козирог

Тази събота не се срамувайте да направите първата крачка към някого. Очакват Ви с отворени обятия, но все пак инициативата трябва да дойде от Ваша страна.

Дневен хороскоп за Водолей

Тази събота разнообразието ще е това, което ще Ви подкрепи за нови постижения. Търсете вдъхновението навсякъде около Вас. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази събота не се колебайте да тръгнете на път. Проверете посоката и начина за връщане и смело тръгнете да откривате нови хоризонти. 

Още: Какво предстовлява асцендентът в астрологията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес